A Wizz Air naponta közlekedő London-Luton és a hetente kétszeri eindhoven-i járata mellett számos charter járat is közlekedik majd a debreceni repülőtérre a 2015. évi nyári szezonban – közölte lapunkkal a repülőtér üzemeltető.

Hétfőnként a Bulgarian Air Charter gépével juthatnak el az utasok Burgaszba, keddenként és szerdánként a török riviérára, Antalya-ba repülhetnek a nyaralók a Freebird, valamint a Travel Service járatain.

Szerdánként az egyiptomi Hurghada, szombatonként pedig két görög sziget, Kréta és Korfu lesz majd elérhető Debrecenből, utóbbiak szintén a Travel Service charter járataival.

A repülőtér közleménye szerint egyre több költségtudatos magyar és határon túli román, szlovák és ukrán utas választja a Debrecen Airport-ot kiinduló repülőterének, hiszen kevesebb mint egy óra alatt Miskolcról, Nyíregyházáról vagy Erdély partiumi részéről is megközelíthető.

Kárpátaljáról valamint Kelet-Szlovákiából 2 órán belül elérhető a repülőtér és mintegy 2 óra alatt pedig az autópályán közvetlenül Budapestről is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A kedvező árú parkolás és a verhetetlenül gyors és ügyfél-orientált kiszolgálás mellett a repülés szerelmeseit a repülőtéren VIP Lounge szolgáltatás is várja térítés ellenében és a büfénkben Olaszország egyik legfinomabb kávéját kóstolhatják meg a Debrecen Airport-ról utazók.

A repülőtér üzemeltető a 2015-ös évben 170 000 utasra számít, amely 13%-kal haladja meg a 2014-ben elért 150.000-es utasforgalmat.

Debrecenből a következő 7 úti cél foglalható akár online vagy az utazási irodákon keresztül:

Menetrend szerinti járatok:
London-Luton – naponta Wizzair
Eindhoven – szerda & vasárnap Wizzair

Charter járatok:
Burgasz – hétfő (jún.15-szep.7.) Bulgarian Air Charter (RobinsonTours)
Antalya – kedd & szerda (jún.16-szep.29.) Freebird (Green Travel) & Travel Service (Sun and Fun)
Hurghada – szerda (jún.17-szep.30.) FlyEgypt (Taurus Reisen) ÚJ !
Kréta – szombat (jún.27-szep.12.) Travel Service (Neckermann) ÚJ !
Korfu – szombat (jún.27-szep.26.) Travel Service (IBUSZ) ÚJ !

Debrecenbe érkező charter járat:
Drezdából, Lipcséből & Erfurtból – csütörtökönként (ápr.30-szep.17.) Germania (Salamon Reisen)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!