Nagyszabású bővítésről számolt be a finn nemzeti légitársaság a 2015-ös nyári szezont illetően. A fuvarozó több kedvelt turistacélpontra fog új járatokat indítani, melyek nagy része helyi utazási irodák közreműködésével lesz majd feltöltve nyaralásra vágyó utasokkal.

A repülőjegyeket az utazásszervezőkön keresztül, különböző csomagokban lehet megvásárolni, de akár a légitársaság saját honlapján is lehet foglalni, amennyiben valaki nem tart igényt az irodák által szervezett szállásra és/vagy egyéb programokra.

Az új járatok közül a legkorábban a Helsinki – Pafosz viszonylat indul majd el. A ciprusi városba 2015. március 31-én érkezik meg a szezon első Finnair járata.

Ezt követi áprlisban Mallorca, Bodrum ahova heti egy-egy járat, míg a görögországi Chania és Heraklion és Rhodosz városokba hat, kettő valamint öt járatpár fog közlekedni hetente.

Májusban indul útjára az első repülőgép Kos szigetére, valamint a Szicílián található Catania városba. A járatok ezekre a helyekre is heti rendszerességgel fognak közlekedni. Hónap végén csatlakozik az útvonalhálózathoz Nápoly városa, ahova pedig heti kétszer fog közlekedni a társaság modern Airbus flottájának valamelyik példánya.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Finnair jövő nyáron összesen 80  célállomásra fog majd repülni. (Fotó: Szalmási Szabolcs - AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A Finnair jövő nyáron összesen 80 célállomásra fog majd repülni. (Fotó: Szalmási Szabolcs – AIRportal.hu)


Az utolsó desztináció június 14-én kerül összeköttetésre Helsinkivel. Az osztrák Salzburg városába szintén heti egy járatpár fog majd szolgálatot teljesíteni.

A Finnair idén nyáron indította útjára első gépeit az Antalya tartománybeli Gazipaşa repülőterére, mely viszonylat kitörő sikernek örvend az utazók körében, mivel viszonylag közel fekszik a mostanában felkapott Alanya városához.

A tervek szerint így a légitársaság törökországi jelenléte a jövő évben is megmarad, ám a kapacitás antalyai célállomás helyett inkább a Gazipaşa városát összekötő járatokra fog koncentrálódni annak érdekében, hogy az utazóközönség igényeit a lehető legjobb módon ki tudják elégíteni.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!