Szeptember 1-jétől Dror Harel váltja Melles Botondot az Air France-KLM magyarországi csapatának élén – tájékoztatta az AIRportal.hu-t az Air France – KLM magyarországi képviselete.

Az új felsővezető pozíciója: JV (Joint Venture) Performance Igazgató. A szakember Kereskedelmi és Business Management szakon érettségizett, felsőfokú képesítését a rangos rotterdami School of Business egyetemen szerezte.

Dror Harel Amerikából érkezik, az Air France-KLM New York-i központjából, ahol az észak-amerikai és mexikói térségre irányuló közös vállalati kereskedelmi teljesítmény növeléséért felelt. Kimagasló nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, 1999-ben csatlakozott az AF-KLM csoporthoz, az utóbbi 15 évben különböző vezető manageri pozíciókat töltött be.

Többek között az ő feladata volt az Air France – KLM afrikai piacának fejlesztése, a kereskedelmi célok meghatározása, több mint harminc szubszaharai ország tartozott a hatáskörébe. Senior Managerként ugyanakkor KLM-nél a gyógyszeripari részlegen is tevékenykedett, a cargo ágazat ügyfélszolgálati központjának managereként, illetve E-commerce managerként is ért el sikereket.

Melles Botond az Air France párizsi központjában folytatja pályafutását, a délkelet-ázsiai térségért, az ottani piacok támogatásáért felel vezető Performance Managereként.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!