Az WOW Air nyereményjátékkal ünnepeli a nemzetközi nőnapot: olyan nőket keres, akik inspirálóan hatnak környezetükre, és bármelyik WOW Air-desztinációra felhasználható páros repülőjeggyel jutalmazná őket. 

A játékban való részvételhez a feladat nem más, mint megosztani egy történetet Facebookon vagy Instagramon egy környezetét inspiráló nőről, használva a #wowwoman hashtaget és bejelölve a bejegyzésben a @wowair-t. Legyen szó a szakmájában sikereket elért vagy társadalmi tevékenysége által másokat motiváló személyről, bárkit lehet jelölni, aki pozitívan hat a körülötte élő emberek életére.

A légitársaság március 8-án kiválasztja a legjobb bejegyzéseket és megosztja saját közösségi média csatornáin, bármelyik WOW Air úti célra felhasználható páros repülőjeggyel jutalmazva a megemlített személyt.

Nem csak Izland jár élen a nők egyenlő jogainak elismerésében, de a WOW Airnél is kiemelten fontos szerepet kapnak a nők. A légitársaság dolgozóinak 54%-a nő, azon belül a légiutaskísérők 83%-a, a vezetői pozícióban dolgozók 33%-a, a pilótáknak pedig 7%-a tartozik a női nemhez – utóbbi ugyan nem tűnhet soknak, viszont a légiközlekedésben dolgozók körében átlag feletti aránynak számít.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A WOW Airrel a reykjavíki Keflavík repülőtérről olyan tengerentúli desztinációkra is eljuthatunk, mint Newark (New York), Baltimore, Detroit, Boston, Montréal vagy Toronto. A légitársaság ugyan nem üzemeltet járatot Budapestre, viszont a Wizz Air-rel akár 55 000 forintért (feladott poggyásszal) vagy 43 000 forintért (kézipoggyásszal) is kapható repülőjegy Reykjavíkba – így az sem lehet hátrány, hogyha Magyarországról jelentkezünk a játékba.

Ha bárki nyer közületek, feltétlenül írja meg, viszont igyekezzen hamar felhasználni a nyereményt – egy következő cikkünkben azt is megírjuk, hogy miért! – a Szerk.