A Brussels Airlines egy újabb különleges festésű repülőgépet mutatott be a nagyvilágnak. A Trident névre keresztelt OO-SNA lajstromjelű, Airbus A320-as repülőgépet a belga Red Devils csapat színeibe öltöztette az üzemeltető.

 | © AIRportal.hu

Bár eredetileg a légitársaság egy nagyszabású bemutatót tervezett a március 22-i terrortámadások miatt a cég dolgozói szűk körben az áldozatokra emlékezve avatták fel a színpompás repülőgépet.

A Trident nevű Airbus A320-as a belga nemzeti színekbe festi majd az eget, amerre csak repül, a légitársaság a projekt hónapokkal ezelőtti kezdetekor nem is gondolta, hogy ennek a két hete történt események fényében milyen szimbolikus jelentése is lesz.

További fotók a repülőgépről

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
 | © AIRportal.hu

 | © AIRportal.hu

 | © AIRportal.hu

Fotók: Brussels Airlines-Facebook | © AIRportal.hu

Fotók: Brussels Airlines-Facebook

Nem az első…

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu

Fotó: AIRportal.hu

Szinte napra pontosan egy éve számolt be az AIRportal arról, hogy a Brussels Airlines különleges, Shark Submarine festésű Airbus A320-ast mutatott be.

Az OO-SNB lajstromjelű, a Belgiumban rendkívül népszerű Tintin mesehős “cápa tengeralattjárójával” díszített repülőgépet 2015 március közepén leplezte a Star Alliance tag belga légitársaság a gyerekek nagy örömére.

A repülőgép néhány alkalommal már teljesítette a Brussels Airlines budapesti járatát is.

A második speciális festésű repülőgépet pedig éppen a terrortámadást megelőző napon mutatta be a légitársaság. A színpompás Magritte-motívum az OO-SNC lajstromjelű Airbus A320-as repülőgépre került felfestésre. René Magritte belga szürrealista festőművész 1898-tól 1967-ig élt, elmés és szórakoztató képeiről vált ismertté.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!