Szeptember 21-én szombaton újra akcióba lépett az AIRportal.hu közössége, hogy megtisztítsa a Liszt Ferenc repülőtér környezetében használatos fotópozíciókat. A program keretében megtisztult a 13R pályaküszöbnél található Cargodomb, a Patakpart valamint a Spotterdomb is.

A múlt heti TeSzedd kampányra meghirdetett ferihegyi szemétszedés a rossz időre való tekintettel elmaradt, amelynek pótlására a mostani szombaton került sor. Az AIRportal.hu közösségéből 19 lelkes repülésrajongó segítette a repülőtér környezetének megtisztítását.

A Budapest Airport ez alkalommal is támogatta a kezdeményezést, így a szükséges kellékekkel, zsákokkal és kesztyűkkel is ellátta a résztvevőket, valamint az összegyűlt zsákok elszállításáról is gondoskodnak. Ezúton is köszönjük a repülőtér üzemeltetőinek segítségét!

Az AIRportal.hu szerkesztősége ezúton is szeretné megköszönni minden kedves résztvevőnek a segítséget! Kérjük, hogy a jövőben is ügyeljünk a repülésrajongók számára fontos területek tisztán tartására, a szemetelés elkerülésére!

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!