Újranyitja Budapest és Leeds közötti közvetlen járatát a Jet2.com. Az eredetileg tavaly márciusban nyílt, majd felfüggesztett útvonal jövő év áprilisától tér vissza a brit low-cost légitársaság kínálatába.

A Budapest és Leeds Bradford (Yorkshire) közötti low-cost repülőjárat ismételt bevezetésével a Jet2.com brit légitársaság Magyarország iránti további elkötelezettségéről adott hírt. Járatai – amelyek szívélyes, utasbarát szolgáltatásaikról, előre foglalható üléseikről és a 22 kg-os megengedett poggyász súlyhatárról ismertek – Leeds Bradfordba, valamint a már meglévő úti célokra, mint Edinburgh, Manchester és East Midlands egészen a 2014. novemberi időszakig elérhetőek.

Jövő áprilistól pedig Leeds Bradford is bekerül a légitársaság budapesti kiindulású úti céljainak bővülő keretébe. A plusz repülőjáratok eredményeképp a Jet2.com fogja kínálni a legtöbb közvetlen egyesült királyságbeli célállomást valamennyi légitársaság közül. A Leeds Bradford repülőtérre induló repülőjáratoknak köszönhetően üzleti és turista ügyfelek is könnyebben elérhetik Yorkshire-t és a népszerű brit városokat – Leedset, Bradfordot és Sheffieldet.

Steve Heapy, a Jet2.com vezérigazgatója elmondta: „Örömmel jelentjük be a hűséges magyarországi ügyfeleink körében igen népszerű Leeds Bradford-i repülőjárataink visszatérését. Leeds Bradford az Egyesült Királyság legnagyobb régiója, Yorkshire kapuja, amely a 2014-es Tour de France nyitányának is otthont ad. Bizonyos vagyok benne, hogy az egyre bővülő budapesti programunk ugyanúgy sikeres lesz.”

Kam Jandu, a Budapest Airport légiközlekedési igazgatója kijelentette: „Örömünkre szolgál, hogy újra üdvözölhetjük a Jet2.com Leeds Bradford-i járatát Budapesten. A fontos Yorkshire-i régió egyetlen közvetlen összeköttetéseként a járat kétségtelenül sikeres lesz mind a kimenő, mind pedig a bejövő utazók körében.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!