Légi-utaskísérő toborzót tart Budapesten a Qatar Airways, amely április 5-én az Erzsébet körút 43-49. szám alatt található Corinthia Hotelben választja ki a jelentkezők közül azokat, akik alkalmasak lehetnek rá, hogy a világ ötcsillagos légitársaságának repülőgépein dolgozhassanak.

Kapcsolódó cikk a Qatar Airways történetéről Húsz éves a dohai ötcsillagos

A Qatar Airways, amely 2011 januárja óta a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren is jelen van, ismét légi-utaskísérőket toboroz a magyar fővárosban. Április 5-én, szombaton, pontosan reggel 09:00 órakor veszi kezdetét a meghirdetettek szerint késő délutánig, 17:00-ig tartó rosta.

A többszörös díjnyertes katari légitársaság legalább 21 éves, felemelt karral minimum 212 cm magas (cipősarokkal együtt), legalább érettségivel rendelkező, angolul folyékonyan beszélő és írni is tudó, kitűnő egészségi állapotnak örvendő, valamint remek kondícióban lévő hölgyeket, illetőleg urakat keres, akik barátságosak, kiváló a kommunikációs készségük és van kedvük nemzetközi csapatban dolgozni, továbbá vállalják a dohai kitelepülést.

A Corinthia Hotelben megrendezésre kerülő toborzóra az állás iránt érdeklődőknek előzetesen be kell jelentkezniük a légitársaság online felületén, ahol további fontos részletek is megtalálhatók az elvárásokkal, valamint a meghallgatásra szükséges papírokkal, okmányokkal kapcsolatban.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!