Egy év szünet után ismét magyarországi GSA-t nevezett ki Tajvan nemzeti légitársasága, a China Airlines. 2012 januárjától az Aviation GSA iroda látja el a légitársaság képviseletét, valamint helpdesk tevékenységét. A China Airlines tagja a magyarországi BSP-nek és a jegyárai megtalálhatók a GDS-ek rendszereiben.

Tajvan nemzeti légitársaságának – az 1959-ben alapított China Airlines-nak – a központja Taipei nemzetközi repülőterén, a CAL Parkban található. 2010 óta a Skyteam légi szövetség tagja, így az utazással pontok gyűjthetők a Skyteam légi szövetség 15 légitársaságára, többek között Air France, KLM és Delta törzsutas kártyákon is jóváírhatók a China Airlines járatokon történő repülés során összegyűjtött pontok. A China Airlines saját törzsutas programja a Dynasty Flyer, amelyben négy fokozat szerezhető meg: a Dynasty, a Gold, az Emerald és a Paragon.

A China Airlines járatai négy kontinens 29 országának 98 városa között teremtenek kapcsolatot. Jelenléte a kelet-ázsiai régióban a legdominánsabb: Kínában több mint 20 városba repül, Délkelet-Ázsiában pedig Thaiföldre, Balira, Vietnámba, Malajziába, a Fülöp-szigetekre, Szingapúrba, Myanmarba és Kambodzsába, Dél-Koreába és Japán kilenc városába lehet eljutni a China Airlines járataival. Ezen kívül Ausztrália, Új-Zéland, Guam, Koror, Vancouver és Hawai is szerepel a tajvani nemzeti légitársaság útvonalhálózatában.

Az utazók budapesti kiindulással vehetik igénybe a China Airlines szolgáltatásait, öt fontos európai átszállási pontról: Bécs, London, Frankfurt, Amsterdam és Róma . A járatok a fent említett közel 100 desztinációra Taipei érintésével jutnak el. Amennyiben a China Airlines nem tud azonnali csatlakozási lehetőséget biztosítani, ingyenes transzferszállás vehető igénybe Taipeien, vagy ha nem igényel éjszakázást az utazást, de hosszú a várakozási idő, napi kétszer ingyenes városnézést szervez a légitársaság az utasoknak . A magyar utazók számára fontos kiindulópont lehet Bécs, ahonnan közvetlen járattal, rendkívül kedvező tarifával kínál repülőjegyeket a China Airlines.


A China Airlines Boeing 747-400 típusú repülőgépe (Fotó: Samu Ádám – Airliners.net)

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Tajvan a kontrasztok birodalma, ahol ultramodern felhőkarcolókat és dzsungellakó törzseket ugyanúgy találunk, mint érintetlen korallzátonyokat és színpompás piacokat. Változatos természeti formái és kellemes éghajlata miatt az erre járó portugál hajósok Formosának, azaz gyönyörűnek nevezték el a szigetet. Tajvan kiváló csatlakozási pont lehet minden Ázsiába, Délkelet-Ázsiába és a Csendes-óceáni térségbe utazónak.

Közel 11,000 dolgozójával, 78 repülőgépből álló modern flottájával (13 darab B747-400-as, 6 darab A340-300-as, 20 darab A330-300-as, 10 darab B737-800-as és 12 darab B474-400F) a régió egyik vezető légitársasága.
A China Airlines minden gépén a Fantasy Sky elnevezésű audiovizuális rendszert használja, amely több nyelven kínál választási lehetőséget 100 mozifilm, show műsorok, különféle zenei csatornák és videojátékok közül.

A légitársaság business várói Taipei repülőterén, valamint a többi célállomáson a Dynasty Lounge elnevezést kapták, ahol a China Airlines a business osztályon utazóknak ételt, frissítőket, olvasnivalót, televíziót és internetes elérhetőséget kínál.

A China Airlines-on kívül az Aviation GSA képviseli Magyarországon a Lao Airlines-t (QV), a Hahn Air-t (HR), valamint Brazília egyik legnagyobb beutaztató tour operátorát, a Havas Creative Tours-t.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!