Üzemeltetés, hálózatirányítás, marketing – csak pár terület a sok közül, ahová pályakezdőket vár az easyJet, amelynek a 2011-ben indított Európai Frissdiplomás Programja már negyedik éve keresi a fiatal tehetségeket. A programban a kiválasztottak két évig a légitársaság különböző szervezeti egységeinél dolgozva szerezhetnek gyakorlati tapasztalatot, vagy akár állást is.

Az elmúlt két évben több mint 3000 jelentkező pályázott az easyJet programjára, közülük 42 frissdiplomást választottak ki. A résztvevők betekinthetnek a légitársaság napi teendőibe, de a hosszú távú, stratégiai jelentőségű projektekbe is bevonják őket, valamint a két év során végig egy saját, képzett mentor segíti beilleszkedésüket és munkájukat.

A programban résztvevők közül legtöbben az Egyesült Királyságból, Portugáliából, Olaszországból, Görögországból, Spanyolországból és Németországból érkeztek.

Jelentkezni a http://careers.easyjet.com/graduates/ oldalon keresztül lehet 2015. január 11-ig. A második körbe került jelentkezők az easyJet angliai Tréning Központjában bizonyíthatják rátermettségüket.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!