Nyereményjátékokkal és meglepetés koncertekkel várja decembertől az utazókat az ünnepi díszbe öltözött Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér. A 2-es terminálon neves magyar művészek szólaltatják meg a legismertebb karácsonyi dalokat a Play Me zongorán, több üzlet pedig kedvezményekkel és különleges ajánlatokkal készül azok számára, akik most kezdenek hozzá az ajándékvásárláshoz – adta hírül lapunkhoz eljuttatott közleményében a Budapest Airport.

 | © AIRportal.hu

 | © AIRportal.hu

Fotók: Budapest Airport | © AIRportal.hu

Fotók: Budapest Airport

A Budapest Airport idén is igazi ünnepi élménnyé teszi a Terminál 2-n töltött időt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

December 1-jétől az utazókat egy ajándékdobozt mintázó színpad várja, ahol a reptér folyamatos programokkal és nyereményekkel kedveskedik az utazóknak. A helyszíni nyereményjátékban bárki részt vehet.

Ehhez elegendő megőrizni a terminál üzleteiben kapott blokkot, amit a játékos kedvű utasnak csak be kell olvastatnia a színpadnál elhelyezett kódleolvasóval.

Ezt követően egy óriási virtuális adventi naptáron jelenik meg az aznapi garantált nyeremény.

A reptér természetesen a legkisebb utasokról sem feledkezett meg, akiket az adventi időszakban folyamatos mesevetítésekkel vár.

Segítség az ajándékvadászatban

A reptéri várakozás most azok számára jön igazán jól, akik az idő hiánya miatt egyébként csak nehezen tudják beszerezni az ajándékokat a fa alá.

A Budapest Airport számos üzlete ugyanis jelentős kedvezményekkel várja az utasokat, a reptér munkatársai pedig örömmel segítenek azoknak, akik nehezen tájékozódnak az óriási választékban, vagy épp ajándékötletek híján vannak.

Emellett számos üzlet – a GiftPoint, a Tech2Go, a Relay, a Virgin és a Living Toys – különleges ajánlatokkal is készült a reptéri karácsonyra.

Magyar előadók koncertjei teszik igazán ünnepivé a hangulatot

A július óta elérhető Play Me zongora szintén a karácsonyi színpadra költözik, amelyen az elmúlt hónapokban utasok százai játszották el kedvenc dallamait, sőt, a reptérre érkező neves zenészek is előszeretettel kedveskedtek utastársaiknak saját szerzeményeikkel.

December 4-én, december 11-én és december 18-án, a délutáni órákban viszont a zongorán a legnépszerűbb karácsonyi dalok csendülnek fel, méghozzá a magyar zenei világ elismert képviselőitől. Bár a fellépők sora a Budapest Airport egyik idei nagy meglepetése az utazóknak, azok, akik folyamatosan követik a reptér közösségi média csatornáit, első kézből értesülhetnek az aznapi fellépők kilétéről.

Újabb rekordra is készül a reptér

Decemberben újabb rekordra is készül a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, ugyanis várhatóan a hónap első felében ünnepelheti 10 milliomodik utasát,
akit a Facebook-on szeretne megtalálni. A december 3-ig tartó játék nyertese az előkelő cím mellett kétszemélyes utazásra indulhat egy történelmi városba. Az érdeklődők a tizmilliomodikutas.bud.hu weboldalon regisztrálhatnak a játékra.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!