Szombat reggel 7 óra után nem sokkal megszakította útját Budapesten az Enter Air Katowicéből Egyiptomba tartó, E4-2457 számú charterjárata.

Az AIRportal.hu információi szerint a járat fedélzetén egy 60 év körüli hölgy utas lett rosszul, aki mellkasi fájdalmakra panaszkodott és elájult. Az SP-ENX lajstromjelű Boeing 737-8Q8 típusú repülőgép személyzete Debrecen környékén döntött az útmegszakítás mellett és kezdték meg a süllyedést és a fordulót a budapesti repülőtér irányába.

A repülőgép szombaton reggel negyed nyolckor biztonságosan ért földet a budapesti repülőtéren, majd a számára kijelölt 226-os számú állóhelyre gurult.

Az AMS Repülőtéri Egészségügyi Szolgálat speciális repülőtéri mentőautója az állóhelyen várta a repülőgép megérkezését, majd az utas helyszíni ellátását követően átadták az OMSZ mentőegységének, akik Dél-Pesti Kórházba szállították.

A repülőgép csak nem sokkal 11 óra előtt tudta folytatni útját.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az AMS repülőtéri egészségügyi szolgálat speciális repülőtéri mentőautója. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

Az AMS repülőtéri egészségügyi szolgálat speciális repülőtéri mentőautója. (Fotó: AIRportal.hu)


Péntek este a Brussels Airlines Brüsszel Budapest járatán lett rosszul egy utas, akit a repülőgép leszállását követően hasi fájdalmak miatt látott el az Az AMS repülőtéri egészségügyi szolgálata, majd az OMSZ szintén kórházba szállította.

Szombaton délelőtt szintén a Brussels Airlines Brüsszel Budapest járatán lett rosszul egy 55 év körüli nő.

Frissítve: 2014. november 8. 13:00

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!