Megszakította útját az Emirates EK 140 számú, Prága – Dubaj járata Budapesten. A Boeing 777-31H(ER) típusú, A6-ENO lajstromjelű repülőgép személyzete Berettyóújfalu térségében, szombat este nem sokkal 17 óra előtt döntött az út megszakítása és a budapesti leszállás mellett, mert egy utas rosszul lett a repülőgép fedélzetén – értesült az AIRportal.hu.

A repülőgép pár perccel este fél hat előtt rendben leszállt a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 31R jelű futópályáján, majd a számára kijelölt R278A jelű állóhelyre gurult, ahol az AMS Repülőtéri Egészségügyi Szolgálat speciális repülőtéri mentőautója várta a repülőgép megérkezését.

Információink szerint a fedélzeten egy 15 hónapos cseh állampolgárságú kisfiú lett rosszul, akit a gépen utazó orvos még a levegőben elsősegélyben részesített. Az AMS Repülőtéri Egészségügyi Szolgálat a kisfiút ellátást követően stabil állapotban átadta az OMSZ mentő egységének, akik további vizsgálatokra a Heim Pál Gyermekkórház intenzív osztályára szállították.

A repülőgép fedélzetén 432 utas és 16 fős személyzet tartózkodott. A Boeing 777-es repülőgép 19:10-kor folytatta útját Dubaj felé.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A járat útvonala a Flightradar24.com radarképén. | © AIRportal.hu

A járat útvonala a Flightradar24.com radarképén.


Frissítve: 2014. november 15. 19:10

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!