Bemutatta Utazástervező szolgáltatását a Wizz Air, a légitársaság weboldalán működő új keresőt, amely inspirációt nyújt azoknak, akik még nem döntötték el, melyik úti célt választanák következő utazásukhoz.

A cég közleményében azt írja, hogy új, izgalmas helyeket fedezhetünk fel, hiszen a rugalmas szűrők segítségével beállíthatjuk az utazás típusát, az indulás idejét és az út időtartamát, a tervezett viteldíjat és a kiindulási repülőteret.

Ezután az Utazástervező dolgozik helyettünk, végignézve a WIZZ-hálózat több mint 550 útvonalát, majd a kívánt feltételeknek megfelelően változatos úti célokat ajánl fel.

Az utazási kategóriák között szerepelnek például városnéző kirándulások, téli sportok, kalandtúrák, romantikus utak, tengerparti pihenések vagy családi vakációk, de arra is rákereshetünk, hogy hol lehet olcsón sörözni egyet a haverokkal.

Gleccsertúra Izlandon, borozgatás Bordeaux-ban, múzeumi hétvége Berlinben vagy februári napozás a Kanári-szigeteken – az Útvonaltervezővel új kalandok várják a Wizz Air utasait.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Wizz Air új weboldala egy éve indult, és azóta folyamatosan bővül egyre újabb szolgáltatásokkal, mint például az új viteldíjkereső, az ingyenes online névkorrekció, a Viteldíjzárolás, amellyel az ügyfelek 48 órára rögzíthetik választott utazásuk viteldíját és a Rugalmas útitárs, amellyel a foglaláskor nem szükséges minden utas nevét megadni. A sort az Utazástervező folytatja, a Wizz Air ezáltal is szeretné fejleszteni és javítani a foglalási folyamatot.