Három darab repülőgéppel fogja szelni az eget Szerbia vadonatúj charter légitársasága, az Aviolet, amely az Air Serbia irányítása alatt működik – értesült az EX-YU Aviation.

Korábban a szerb JAT légitársaságnál működött három darab Boeing 737-300-as gépet fogja üzemeltetni az újdonsült vállalat. A YU-AND lajstromú, közel harminc éves repülőgépet már át is festették és járatot is teljesített az Aviolet zászlaja alatt, Belgrád és a török Antalya között.

A tervek szerint a fuvarozó Boeingjei elsősorban Görögországba, Törökországba, Olaszországba, Egyiptomba és Spanyolországba közlekednek majd. A repülők belső elrendezés szerint pedig csak turista osztállyal, összesen 144 üléssel fognak repülni.

Az Aviolet első repülőgépe. (Fotó: Aviolet) | © AIRportal.hu

Az Aviolet első repülőgépe. (Fotó: Aviolet)


Fedélzeti szolgáltatások is igénybe vehetőek lesznek a járatok során, az alapkörű kiszolgálás mellett az utasok a SkyCafé nevezetű büfében vásárolhatnak maguknak különböző enni- és innivalókat, valamint különféle vámmentes termékeket, de még szeszes italokat és parfümöket is megvehetnek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A feladható és kézi poggyászokra vonatkozó előírások azonban maradnak a megszokottak, ezek meg fognak egyezni az Air Serbia jelenlegi szabályaival.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!