Futócipőt húztak az easyJet munkatársai a londoni Gatwick repülőtéren, hogy az UNICEF-fel közös, Change for Good programjuk részére adományokat gyűjtsenek. Európa első számú légi közlekedési hálózatának pilótái, légi kísérői, mérnökei az éjszakai Runway Run esemény végén 4 500 fontot adtak át a világ legnagyobb gyermekvédelmi szervezetének, melyből 11 250 gyermek oltását biztosítják a szervezők.

Az easyJet 150 önkéntes munkatársa 3.3 kilométert teljesített a gatwicki reptér 2 6 L futópályáján, melyet szeptember utolsó éjszakáján a jótékonysági futam idejére lezártak.

„Büszkék vagyunk arra, hogy az easyJet csapatából ilyen sokan részt vettek az éjszakai Runway Run eseményen, melyen egy igazán nemes cél érdekében bizonyíthattuk elkötelezettségünket és a csapatunk erősségét, akár hajnali kettőkor is.

Örülünk, hogy ebben Gatwick is partnerünk volt, köszönjük a repülőtér együttműködését. Hiszünk abban, hogy az UNICEF-et segítve gyermekek millióinak életén tudunk változtatni szerte a világon.” – mondta el Jason Holt, az easyJet gatwick-i bázisának igazgatója.

„Nagyon örülünk, hogy a Gatwick repülőtér házigazdája lehetett ennek az egyedülálló, éjszakai futásnak, és gratulálunk az easyJetnek az UNICEF támogatása során eddig elért eredményeihez” – tette hozzá Stewart Wingate, a London Gatwick igazgatója.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az elmúlt év során a Change for Good kampány keretében a járatokon összegyűlt 1,2 millió font segítségével az UNICEF 1,5 millió gyermeknek segített a gyermekbénulás elleni védekezésben, valamint 2,5 millió gyermeket és anyát láttak el védőoltásokkal.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!