Az Alitalia három éves együttműködési megállapodást kötött a világ egyik vezető kávégyártó vállalatával, a Lavazzával. Ennek eredményeként az olasz légitársaság 147 járatán hamarosan élvezhetik az utasok a Lavazza exkluzív kávékínálatát – közölte lapunkkal a légitársaság.

Forrás: Alitalia | © AIRportal.hu

Forrás: Alitalia

A kiváló minőségű 100% Arabica kávéból kifejezetten az Alitaliának készült instant kávé a légitársaság turista és business osztályain utazók számára is elérhető.

A hosszú távú járatok business osztályain a koffeinmentes és instant kávék mellett három különböző eszpresszó fajtából is választhatnak majd az utasok.

Az iTierra! egy az Esőerdő Szövetség által hitelesített ültetvényről származó intenzív, enyhén csokoládés ízvilágú, a Gran Riserva egy gazdag, testes aromájú, édes, pazar ízvilágú kávé, míg a Gran Crema egy harmonikus, klasszikus olasz eszpresszó.

Az Alitalia-Lavazza együttműködés jól mutatja a két cég elkötelezettségét a kiváló olasz minőség népszerűsítésében a világ minden táján más országaiban is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A különböző eredetű és fajtájú kávék összekeverése a vállalat alapítójának, Luigi Lavazza-nak az ötlete volt, aki ezt 120 éve kezdte torinói üzletében és a mai napig ez a Lavazza megkülönböztető jegye. Az Alitalia és a Lavazza mostantól együtt biztosítják az utasok minőségi kávéélményét a levegőben és a földön egyaránt.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!