A Wizz Air ma elindította valós idejű Járatinformáció szolgáltatását a wizzair.com oldalon. Az új eszköznek köszönhetően az utasok kényelmesen tájékozódhatnak a járatuk valós idejű státuszáról, megtekinthetik az összes járatot, amely időben indul és az esetleges törölt vagy késve induló járatokat is – közölte a légitársaság.

A Wizz Air először az okostelefon applikációjában tette elérhetővé ezt a szolgáltatást, amely nagyon népszerű lett a felhasználók körében. A mai naptól pedig minden utas hozzáférhet a járatinformációhoz a http://wizzair.com/hu-HU/FlightInformation honlapon.

„A célunk, hogy kiváló utazási élményt biztosítsunk utasainknak az utazás teljes ideje alatt” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Járataink pontosságát tekintve kiváló teljesítményt nyújtunk, ugyanakkor fennakadások előfordulhatnak, ilyenkor mindennél fontosabb, hogy időben biztosítsunk információt, ezzel szolgálva utasaink elégedettségét. A valós idejű Járatinformációnak hála az utasaink ellenőrizhetik a járatuk státuszát az utazásuk napján. Ezt a szolgáltatást először az okostelefon applikációnkban indítottuk el, de mától a honlapunkon is elérhető. Így most figyelemmel követni, hogy járataink pontosan érkeznek és ellenőrizni a járatok státuszát egyszerűbb, mint valaha!” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!