Igencsak ötletes festést mutatott be a WestJet november végén. A kanadai légitársaság a flotta egyik Boeing 737-800 típusú repülőgépét ruházta fel a Disney rajzfilmekből jól ismert Mickey egér egyik leghíresebb karakterével, a varázsló bőrébe bújt Mickey-vel. A rendkívül szép látványt nyújtó keskenytörzsű repülőgép a Varázsrepülő becenevet kapta.

A barátságos figura a repülőgép függőleges vezérsíkján pihen, míg az orr résznél található a Walt Disney kastély. A közbenső részen egy varázslatos utazást szerettek volna ábrázolni a festés megálmodói, mely az utazókra váró csodás kalandokat jelképezi.

A különleges külcsín nem véletlen, a kanadai Walt Disney Resorts, valamint a WestJet és a WestJet Vacations közötti megállapodás része, melynek promótálásaként a C-GWSZ lajstromjelet viselő utasszállítót illették a nem mindennapi festéssel. Az egyedi külsőhöz egyedi belső is tartozik, a fekete bőrülések fejtámláján megjelennek az apró stilizált mesebeli csillagformák is, sőt a fedélzeten utazók részére apró mesefigura alakú süteményeket is osztogatnak a légiutaskísérők.

A légitársaság további információkat is megosztott a nagyközönséggel a gép festését illetően. Megtudhatjuk, hogy a törzs két oldalán található minták teljes mértékben tükörképei egymásnak, valamint, hogy a repülőgépen 36 féle színárnyalat található meg, melyet egy 26 fős csapatnak 24 óra alatt sikerült elkészítenie. A Varázsrepülő az elkövetkezendő öt év során több, mint 400 ezer utast fog szállítani, mialatt 8 millió repült kilométert tesz meg. A C-GWSZ lajstromot viselő keskenytörzsű utasszállítónak nem a jelenlegi az első különleges festése, hiszen az átvétele óta a vállalat “Care-Antee” nevű üzletpolitikáját hirdető ruhát viselt magán, melynek keretében kedvesebb és odafigyelőbb fedélzeti kiszolgálást ígért a WestJet légifuvarozót választó utasoknak.


Forrás: WestJet YouTube Csatorna

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!