2015. szeptember 13-án vasárnap kerül megrendezésre a Börgöndi Repülőnap, mutatjuk a programot. Most három szerencsés regisztráló két-két belépőjegyet is nyerhet a repnapra itt az AIRportal-on! (A nyereményjátékhoz görgess lejjebb!)

A repülőnap plakátja. | © AIRportal.hu

A repülőnap plakátja.

Villámjáték: Nyerj két jegyet a BÖRGÖNDI REPÜLŐNAPRA, 2015. szeptember 13. vasárnapra!

A részletes program. | © AIRportal.hu

A részletes program.

Villámjátékunkban három szerencsés nyerhet 2-2 főre belépőjegyet a 2015. szeptember 13. vasárnap megrendezett Börgöndi Repülőnapra.

A nyerteseket emailben értesítjük, illetve az AIRportal Facebook oldalára kiírjuk a nevüket. A három nyertes nevét és elérhetőségét átadjuk a repülőnap szervezőjének, aki felveszi a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremény-jegyeket szombaton, Börgöndön lehet átvenni emailben/telefonon egyeztetett módon a repülőnap szervezőitől.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2015. szeptember 12-én, szombaton 16:00 órakor.

A versenybe történő nevezéshez csak két dolgot kell tenned:

1. Ha még nem likeoltad az AIRportal Facebook oldalát, nyomd meg a Tetszik gombot itt:
ha már korábban likeoltad az oldalt – halványkék a Tetszik gomb és egy pipa van a „Tetszik” előtt – nincs teendőd, ugorj direktben a 2-es pontra!

2. Töltsd ki az alábbi űrlapot. Kérjük figyelj arra, hogy az adataidat pontosan add meg, mert ha nyersz ezeken az elérhetőségeken fogunk tudni értesíteni!

A játék szabályzata: A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot. A sorsolást véletlen szám generátorral végezzük. A nyerteseket emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A három nyertes nevét és elérhetőségét átadjuk a repülőnap szervezőjének, aki felveszi a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremény-jegyeket szombaton, Börgöndön lehet átvenni emailben/telefonon egyeztetett módon a repülőnap szervezőitől. A nyeremény pénzre nem váltható, a nyertes a repülőnap szervezőjével áll kapcsolatban, csak akkor léphet be a repülőnapra, ha a nyertes elérhető, az előre egyeztetett időpontban átveszi a jegyeit a repülőnap szervezőjétől, ezzel kapcsolatos mindenféle reklamáció az AIRportal irányába kizárva. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető makett kis értékű, logózott reklámtárgy, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény a Börgöndi Repülőnap szervezője jóvoltából kerül átadásra.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!