A nyári időszámítás életbe lépésével egyidőben, március 28-án hajnalban, a Malév is módosítja menetrendjét: vasárnaptól már új célállomásokra is repülnek a légitársaság gépei. A téli időszakot követően májustól újra beindulnak a nyári favorit célállomások Malaga, Split, áprilistól Szentpétervár, és újra elérhető lesz Dublin is.

A Malév a nyári menetrendben 35 ország 50 célállomására repül. Akik tavaly nyáron már utaztak a magyar légitársasággal Olaszországba, Spanyolországba, Ciprusra, Horvátországba, Görögországba vagy Jordániába, idén se hagyják ki az életre szóló élményt. A szezonális célállomások visszakerülnek a Malév menetrendjébe, így Malaga mellett ismételten repülhetnek a tengerpartra vágyók Splitbe is. Malagába júniustól szombatonként közlekedik a Malév menetrendszerinti járata, Splitbe május közepétől heti négy, júniustól október elejéig pedig heti 5 alkalommal.

Szentpétervár ismét elérhető lesz a menetrendben, és míg 2009-ben hetente kétszer, a 2010-es téli menetrendben heti négyszer közlekednek a Malév gépei Budapest és az orosz nagyváros között.

Dublinba napi rendszerességgel indít járatokat a légitársaság. A tél utóhírnökeként Szentpétervár is várja mindazokat, akik majd a nagy meleg elől keresnek hűsítő menedéket, de nem hagyja hidegen őket a kultúra és a művészetek színes kavalkádja. A légitársaság több vonalán a téli menetrendhez képest gyakrabban repül. Jordánia fővárosába Ammanba áprilistól heti 3 alkalommal repülnek a légitársaság gépei, míg Madridba is növeli járatszámát a légitársaság.

A Malév a nyári forgalmat flottájának jobb kihasználásával fogja biztosítani. Ennek vázát a Malév Boeing 737 New Generation gépparkja és a Bombardier Q400-asok adják.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!