Április 1-el, vasárnappal, az Air France Toulouse-i indulással 14 új járatot nyit Európában és a földközi-tengeri medencében vidéki kereskedelmi kampányának keretében. Összesen heti 430 járatot kíván üzemeltetni Toulouse-ból 28 célállomásra és vissza, ami 20%-os kínálat-növekedést képvisel. Toulouse-i helyzetének erősítésével az Air France évi 630 000 utassal többet vár.

14 új célállomás Európában és a földközi-tengeri térségben

Az Air France 10 új közvetlen járatot indít Toulouse-ból Európába: Athénba, Berlinbe, Hamburgba, Malagába, Máltára, Nápolyba, Prágába, Sevillába, Velencébe és Bécsbe. A földközi-tengeri térségbe a Társaság Casablanca, Isztambul, Marrakech, Tunisz fele indít új, közvetlen járatokat. Ehhez jönnek még a már az eddigi Toulouse-i indulással meglévő járatok Amszterdamba, Milánóba és Rómába.

A franciaországi belföldi hálózat újraszervezésének nyomán a főbb francia nagyvárosok fele csakúgy, mint a párizsi Charles de Gaulle és Orly repülőterek fele több férőhelyet kínálunk.

Hálózatának újraszervezésével, repülőgép-kapacitásainak jobb kihasználásával, valamint személyzete teljesítőképességének javításával az Air France jelentős költségmegtakarításra tett szert, s ezzel együtt megőrizte piaci elismertségét valamint márkanevével fémjelzett termékeit és szolgáltatásait. Idővel 350 önkéntes pilóta és légiutas-kísérő települ át Toulouse-ba.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Minden egyes Air France járaton az utasok ingyenesen részesülnek azon szolgáltatásokban, amiket ügyfeleink nagyra értékelnek: ingyen feladott poggyász, napilap-választék a beszálláskor, ülésválasztás, frissítő/uzsonna stb.

Kereskedelmi hadjárat igen vonzó jegyárakkal

Április 1-én Toulouse-ból, 3-án Nizzából történő járatainak indításával az Air France befejezi vidéki kereskedelmi kampányának bevezetését, amit 2011 októberében kezdett meg Marseille-i indulással történő járatnyitásokkal. Az új, vonzó árakon kínált ajánlatával már 500 000 utast hódított meg.

Három vidéki bázisáról, Marseilles-ből, Toulouse-ból és Nizzából az Air France több, mint heti 1 300 járatot indít idén nyáron Franciaországba, Európába valamint a földközi-tengeri térségbe. A Társaság célja, hogy e három új bázisa révén évente 2 millióval több utast szállítson.

„Mindenekelőtt azért határoztuk el vidéki bázisok létrehozását, Marseille-ben, Nizzában és a mai nappal Toulouse-ben, hogy megfeleljünk ügyfeleink elvárásainak, és rendkívül jutányos árakon tudjunk számukra Air France repülőjegyeket kínálni, vidéki régióikból való indulással. 2 200 Air France-alkalmazottat irányítottunk át Toulouse-ba, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokat tudjuk számukra nyújtani, és hogy e kereskedelmi hadjáratunkat siker koronázza” – nyilatkozta Alexandre de Juniac, az Air France elnök-vezérigazgatója.

Air France Airbus A318-111 F-GUGL

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!