A SkyTeam légiszövetség legújabb, „Round the World” nevű szolgáltatása világkörüli utak megtervezését és megvalósítását segíti. A január 20-án élesedett új, online rendszernek köszönhetően most pár kattintással a SkyTeam oldalán – könnyebb a jegyfoglalás, és 19 légitársaság 1024 desztinációja egy helyen érhető el.

A SkyTeam Round the World szolgáltatásának online foglalási rendszere laptopról, asztali számítógépről és tabletről is elérhető; minimum 3, maximum 15 desztinációból álló körutak szervezésére alkalmas. Négy költségszint létezik, 26 ezertől 38 ezer mérföldig, amelyet az eszköz automatikusan kiszámít a tervezett útvonal létrehozása után.

„A foglalási rendszert úgy tervezték, hogy leegyszerűsítse még a legbonyolultabb útvonaltervet is, így kényelmet, hatékonyságot és kellemes élményeket nyújtson ügyfeleinknek. A hálózatunk számos drágakövet rejt, amelyeket a Round the World szolgáltatásunkkal bármelyik ügyfelünk megismerhet egy-egy világkörüli utazás alkalmával.” – mondta el Mauro Oretti, a SkyTeam értékesítési- és marketingigazgatója.

A SkyTeam hálózata számos egyedi desztinációt tartalmaz, köztük olyan izgalmas úticélokat is, melyek nem találhatók meg más légiszövetségek kínálatában. Ráadásul a SkyTeam számos egyedülálló szolgáltatást is nyújt, ilyen például a Latin-Amerika és Ázsia, illetve Korea és Afrika közötti non-stop elérés is.

A SkyTeam hálózatában összesen 148 úti cél között lehet válogatni Kína, Oroszország, Ázsia és Latin-Amerika területén. Akik teljes világkörüli útra fizetnek be, kilenc olyan légitársaság ajánlatai közül választhatnak, melyek Ausztráliába és Új-Zélandra is szállítanak. A SkyTeam Go Round the World szolgáltatásának mintaútvonala hat desztinációt és 26 424 mérföldet foglal magába: Párizs – Buenos Aires – Lima – Mexikóváros – Sanghaj – Hanoi – Moszkva – Párizs.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!