A Çelebi Ground Handling két új üzleti várót nyitott VIP- és prémium törzsutasok számára a budapesti repülőtér nem-schengeni 2B Terminálján, illetve a kisgépes (GAT) terminál épületében. A 2B Terminál legfelső szintjén található Celebi Platinum váróból az összes induló járat könnyen és gyorsan elérhető, miközben a létesítményből lenyűgöző látvány nyílik a forgalmi előtérre.

A 2B terminál galéria szintjén található új Celebi Platinum-lounge. A képre kattintva galéria nyílik! (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A 2B terminál galéria szintjén található új Celebi Platinum-lounge. A képre kattintva galéria nyílik! (Fotó: AIRportal.hu)

A 2B terminál előtti forgalmi előtérre remek kilátás nyílik, kár, hogy a non-schengeni bádogterminál és a fapados járatokhoz sétáló utasok némileg rontják az összképet. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A 2B terminál előtti forgalmi előtérre remek kilátás nyílik, kár, hogy a non-schengeni bádogterminál és a fapados járatokhoz sétáló utasok némileg rontják az összképet. (Fotó: AIRportal.hu)

Modern és letisztult beltér a GAT-on, látszik a igényes belső építészeti tervezés, gondos színösszeállítás és modern megvilágítás. A képre klikkelve galéria nyílik. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

Modern és letisztult beltér a GAT-on, látszik a igényes belső építészeti tervezés, gondos színösszeállítás és modern megvilágítás. A képre klikkelve galéria nyílik. (Fotó: AIRportal.hu)

Ki gondolná, hogy egy konténer belsejében vagyunk? (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

Ki gondolná, hogy egy konténer belsejében vagyunk? (Fotó: AIRportal.hu)

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A saját nappalinkba is elfogadnák. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A saját nappalinkba is elfogadnák.
(Fotó: AIRportal.hu)

A Çelebi Ground Handling nyílt napot tartott a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, hogy bemutassa a 2B Terminálon található, teljes körűen felújított Celebi Platinum várót, és megünnepelje annak megnyitását.

A munkák befejeztével a Çelebi összes, a 2A, a 2B és a kisgépes terminálon található VIP létesítménye egységes, magas színvonalú belső kialakítást kapott, és kész a legmagasabb szintű kényelmi szolgáltatások nyújtására.

A Çelebi Ground Handling csak a Platinum váró felújítása során 250,000 eurót költött arra, hogy világszínvonalú kényelmi szolgáltatásokat nyújtson a VIP- és a prémium törzsutasoknak.

A Çelebi Ground Handling a tavalyi évben ötéves bérleti szerződést kötött a Budapest Airporttal a GAT Terminálon lévő váró üzemeltetésére és földi kiszolgálási szolgáltatások nyújtására.

Ennek értelmében a repülőtér teljes körűen felújította a kisgépes terminál épületét, illetve az ahhoz tartozó forgalmi- és üzemi területeket (pl. biztonsági ellenőrzés, határellenőrzés és vámvizsgálat).

A Çelebi a maga részéről a váró áttervezését és kialakítását vállalta. A GAT épület az üzleti és exkluzív magánrepülőgépek utasainak igényeit hivatott kiszolgálni. Az ügyfelek között világhírű filmcsillagok, magas rangú diplomaták és üzletemberek, illetve Forma 1-es pilóták is megtalálhatók.

A közelmúltban például egy budapesti forgatás során Angelina Jolie és Brad Pitt, illetve a magyar nagydíj idején a Forma 1-es pilóták közül többek között Jenson Button és Kimi Raikönnen is élvezte a létesítmény nyújtotta szolgáltatásokat és kényelmet.

A Çelebi repülőtéri nyílt napján Sakir Fakili budapesti török nagykövet, Çan Çelebioglu, a Çelebi elnöke és részvényese, Onno Boots, a Çelebi Aviation Holding vezérigazgatója, Atilla Korkmazoğlu, a földi kiszolgálási és cargo üzletág vezetője, illetve több más, Magyarországon működő török nagyvállalat képviselője is részt vett.

„Az új várókban végrehajtott beruházás megerősíti a Çelebi hosszú távú elkötelezettségét a budapesti repülőtér mellett. Mindez kiválóan szemlélteti a Çelebi hagyományain alapuló, a minőséget mindenek fölé helyező felfogásunkat, a szolgáltatási színvonal folyamatos fejlesztése érdekében tett erőfeszítéseinket.” – hangsúlyozta Onno Boots vezérigazgató a nyitóünnepségen.

„Nagy öröm számunkra, hogy az egyik legnagyobb repülőtéri partnerünk, a Çelebi Ground Handling két felújított, ultramodern várót is nyitott a repülőtéren.” – mondta René Droese a Budapest Airport ingatlangazdálkodási igazgatója.

Hozzátette: „Mi magunk is osztjuk a Çelebi üzleti filozófiáját, hogy az utaskiszolgálás terén csak a legjobb az elfogadható. Célunk, hogy minden ügyfelünknek kiváló utazási élményt nyújtsunk, a diszkont légitársaságok utasaitól kezdve egészen a magángépekkel közlekedő üzletemberekig. A Budapest Airport sok sikert kíván a Çelebi-nek az új GAT és a Platinum váró üzemeltetéséhez.”

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!