A manchesteri repülőtér lesz az első Nagy-Britannia vezető légikikötői között, amely a privát repülőgéppel történő utazáshoz hasonlatos, exkluzív repülőtéri kiszolgálást kínál az utasoknak.

A PremiAir névre keresztelt új terminál olyan szolgáltatásokat nyújt majd, ahol a vendégek úgy érezhetik, mintha privát jettel utaznának a reptérről – mindezt jegytípusra való tekintet nélkül. Tehát nem kell a belépéshez elsőosztályú vagy Business class jegyet váltani, csak kifizetni az 50 fonttól kezdődő belépőt.

A terminál nem csak külön utasbiztonsági ellenőrzést és gyorsabb poggyász-ellenőrzést, de természetesen luxus lounge-okat is kínál.

Az exkluzív várók kiszolgálják minden utas igényét mind étel- és italkínálatban, mind felszereltségben és a pihenéshez szükséges eszközökben.

A járatokhoz pedig külön transzfert is biztosítanak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Manchesterbe érkező utasoknak szintén lehetőségük van igénybe venni a PremiAir szolgáltatásait: ők külön transzfert kapnak a repülőtől a terminálig, ahol megvárhatják a csomagjaikat.

A PremiAir látványterve (Forrás: Manchester Airport)

A repülőtéri szolgáltatásokért felelős vezérigazgatója, Andrew Harrison szerint a terminál szolgáltatásainak köszönhetően az utasok teljesen új utazási élményt kapnak majd, amire már régóta nagy igény lenne.

Luxus lounge (Forrás: Manchester Airport)

A manchesteri repülőtéren egyébként is folyik egy beruházás, amelynek keretén belül a 2-es terminált nagyobbítják meg, valamint új parkolókat létesítenek, ezzel a régió legfontosabb légikikötőjévé téve a repteret.

A PremierAir szolgáltatásait várhatóan az idei év közepétől vehetik igénybe az utasok.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!