Első magyarországi repülőtéri üzletét nyitotta meg a Virgin a Budapest Airport 2A Terminálján. A Lapker Zrt. által üzemeltetett Virgin szaküzlet egy sor hiánypótló terméket kínál a terminálon, miközben a hagyományos last-minute vásárlásokhoz is kínál ajándéktárgyakat. Ez az első ilyen jellegű Virgin üzlet Magyarországon.

Régi hiányt pótol a Virgin új repülőtéri üzlete a 2A Terminál tranzit területén. A budapesti repülőtér kínálatából eddig nagyon hiányzott az könnyű szórakoztató elektronika, a különféle audio- és video lejátszó berendezések, a tablet-méretű elektronikus eszközök, a különféle mobiltelefon töltők, USB-kábelek, fejhallgatók és még sok más olyan árucikk, amit az utazók szinte természetesnek vesznek a világ bármely repülőterén. A ferihegyi Virgin üzletnek azonban ennél szélesebb a kínálata, hiszen az utazáshoz szükséges kellékek mellett megtalálhatók a bolt kínálatában az utazási- és szépirodalmi könyvek, a Magyarországgal kapcsolatos emléktárgyak, a kisebb ajándékok, idegen nyelvű magyar szakácskönyvek, delikáteszek és természetesen az édességek is.

A Budapest Airport 2A termináljában a régi utasbiztonsági terület helyén megnyílt üzlet igazi telitalálat az utazók számára, hiszen a bolt bejáratát a forgalmas schengeni beszállítási zónában sem a hagyományos, sem a diszkont légitársaságok utasai nem tudják elvéteni. Ráadásul az üzletből egy percen belül elérhető a bármelyik beszállítókapu a 2A-n, tehát a boltban a valódi last-minute vevők is nyugodtan tudnak vásárolni. A 200 négyzetméteres alapterületű üzletben egyszerre 6 eladó áll a vásárlók rendelkezésére.

„Igazán nagy eredménynek tartjuk, hogy a Virgin első speciális üzletét éppen a repülőtéren nyitotta meg.” – hangsúlyozta Alan Bork. A Budapest Airport fogyasztói üzletágának igazgatója hozzátette: ”Bizonyos vagyok abban, hogy az új Virgin bolt üzleti értelemben is szárnyalni fog a terminálon – méltón a repülőtéri környezethez – hiszen sok olyan terméket kínál, amelyek eddig hiányoztak a kínálatunkból. Jó helyen nyitottak – jó időben az utasaink megelégedésére.”

Alan Bork, a Budapest Airport fogyasztói üzletágának igazgatója és Rácz András, a Lapker Zrt. kiskereskedelmi igazgatója ünnepélyesen megnyitják a budapesti repülőtér első Virgin üzletét.

„A budapesti lesz a nyolcadik repülőtéri Virgin bolt a világon. Ez azt is jelzi, hogy a jól ismert márkanév jelentős változáson ment keresztül az elmúlt években.” – mondta az üzlet megnyitóján Rácz András. A Lapker Zrt. kiskereskedelmi igazgatója kijelentette: „Szeretnénk, ha az utazók Magyarországon is megszokhatnák a Virgin márka megjelenését a nagy utazási csomópontokon a nagyvárosokban, nemcsak a repülőtéren. Célunk, hogy az utazást élménnyé varázsoljuk az emberek számára, ugyanakkor friss információkhoz jussanak, akár új termékekről, filmekről vagy éppen számítógépes konzolokról van szó és ezeket rögtön ki is próbálhassák az üzleteinkben.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Szöveg: Budapest Airport / Fotók: Csemniczky Kristóf – AIRportal.hu

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!