Virtuális fedélzeti sétára invitálja utasait a Transaero Airlines, amely a flottájában szolgáló összes Boeing típust bemutatja erre a célra létrehozott új internetes oldalán keresztül.

Új alkalmazással bővítette internetes honlapjának szolgáltatási körét a Transaero Airlines. Az orosz légitársaság weblapján keresztül a teljes Boeing-flotta fedélzete megtekinthető egy virtuális séta keretében.

Az új internetes szolgáltatással az utasok nemcsak az egyes típusokon rendszeresített kabinberendezést, az üléseket és azok sortávolságait tekinthetik meg, hanem hasznos információkkal gazdagodhatnak az egyes komfortosztályok szolgáltatásait illetően is. A virtuális kabinban például felelhető a fedélzeti szórakoztató rendszer monitorjának mérete, a Wi-Fi internetszolgáltatás elérhetősége, sőt még a mosdóhelyiségek is megtekinthetők az érdeklődő szemlélő számára.

A Transaero Airlines Oroszország második legnagyobb légitársasága, flottájában 24 darab Boeing 747-es, 13 darab 777-es, 15 darab 767-es és 39 darab 737-es típus áll szolgálatban a flottainformációs adatbázis szerint.

A virtuális séta lehetősége különösen érdekes lehet az egykor a Malév flottájában szolgált gépek iránt érdeklődők számára, mivel EI-EUW (ex HA-LOI), EI-EUX (ex. HA-LOL), EI-EUY (ex HA-LOP), EI-EUZ (ex HA-LOR) és EI-ETX (ex HA-LOS) mind a Transaeronál folytatják pályafutásukat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A magyar légitársaság február 3-i összeomlását követően a Next Generation típuscsaládba tartozó Boeing 737-esek igen hamar új gazdára leltek az ILFC közvetítésében és így került 5 darab Boeing 737-700-as a Transaero Airlines szolgálatába.

A gépeket változatlanul, a magyar nemzeti légitársaságnál rendszeresített 121 üléses kabinkonfigurációval üzemelteti a vállalat. A Transaero egyetlen nagyobb változtatást készül eszközölni: az orosz igényeknek megfelelő új business ülések telepítésével teszik még komfortosabbá a Boeing 737-esek bőrüléses kabinját.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!