A Dubajból történő felszállást követően, Irán légterében visszafordult Dubajba az Emirates EK-111-es számú, Budapestre közlekedő járata. Az A6-EAD lajstromjelű Airbus A330-200-as típusú repülőgép személyzete – a légitársaság tájékoztatása szerint – “orvosi ellátás igénye miatt” döntött a Dubajba történő visszatérés mellett.

Az Emirates egyik A330-asának felszállása Budapestről.(Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

Az Emirates egyik A330-asának felszállása Budapestről.
(Fotó: AIRportal.hu)

A járat személyzete Irán légterében, Ahvaz város térségében fordult vissza Dubaj irányába. A légitársaságtól kapott információk szerint azért volt szükség a visszafordulásra, mert valaki rosszul lett a repülőgép fedélzetén.

A Budapest Airport honlapján található járatinformáció szerint az Emirates március 19-i EK111-es járata a menetrend szerinti 11:35-ös érkezés helyett délután 15:30-kor fog leszállni Budapesten.

Az EK112-es számú, Budapest – Dubaj járat pedig a tervezett 15:05 indulás helyett 17:30-kor száll majd fel Dubaj felé.

A légitársaság kérdésünkre az alábbi tájékoztatást juttatta el lapunk részére:

“Az Emirates Airline március 19-i EK111-es Dubajból Budapestre induló járata a felszállást követően visszatért a dubaji repülőtérre orvosi ellátás igénye miatt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A járat 13.00 órakor indul Dubajból, és várhatóan 15.35 órakor landol a budapesti repülőtéren. Az Emirates elnézést kér a kellemetlenségért. Utasaink és munkatársaink biztonsága a legfontosabb számunkra.”

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!