Az Airline Route információi szerint az orosz Ural Airlines újra megjelenik a ferihegyi betonon, méghozzá két városból indított járatával heti egyszeri rendszerességgel.

A két új – Krasznodar-Budapest, illetve a Rosztov-Budapest – útvonal áprilistól kezdi meg üzemelését. Előbbi járat április 6-tól, az utóbbi pedig egy héttel később, április 13-tól indul el. Mindkettő hetente egyszeri, vasárnapi rendszerességgel. Az eddig megjelent információk szerint mindkét útvonal október 19-éig közlekedik majd Oroszország és hazánk között.


A 3247-es számú, Krasznodarból érkező járat vasárnap reggel 8:50-kor száll le a Liszt Ferenc repülőtéren, majd 10:30-kor indul vissza a dél-oroszországi város légikikötőjébe.

A Rosztov-Budapest útvonal 3445-ös járata szintén vasárnap érkezik Ferihegyre, méghozzá 13:45-ös időponttal és bő egy órás fordulóidő után, 14:45-kor száll fel a Közép-Oroszországban található város felé. Mindkét járatot az Ural Airlines Airbus A320-as repülőgépe közlekedteti majd.

Nem ez az első próbálkozása az orosz légitársaságnak, hiszen 2012 őszén nagy reménységgel indította el a Jekatyerinburg-Budapest útvonalat, amely azonban még abban az évben be is szüntette működését a gyenge érdeklődésre való tekintettel.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!