A hongkongi légitársaság rövid közleményben jelentette be, hogy 2015 tavaszán heti hét járattal indítja újra a Hongkong – Zürich viszonylatot, ezáltal is még nagyobb hatékonyságot és kényelmet biztosítva az Európa felé tartó utasok számára.

Az ötcsillagos társaság már a jegyek árusítását is megkezdte. Az első járat (CX383) 2015. március 29-én, éjfél után 15 perccel indul, majd körülbelül 12 órányi repülés után, helyi idő szerint 06:55-kor érkezik meg Zürichbe. A kora reggeli időpont nem véletlen, ugyanis így kiváló csatlakozási lehetőségek tárulnak azok elé, akik tovább kívánják folytatni utazásukat valamely más légitársaság gépével.

A gép 13 óra 30 perckor, CX382-as járatszámmal indul vissza Hongkongba, ahol szintén a reggeli órákban landol majd.

A viszonylaton a légitársaság kéthajtóműves Boeing 777-300ER típusú repülőgépei fognak majd szolgálatot teljesíteni, melyek négy osztályos elrendezésben összesen 275 utast tudnak a fedélzetükre venni.

A légitársaság visszatérése Svájcba nem csak az utazóknak, de a szpottereknek is örömteli hír lehet, hiszen a Cathay Pacific 2013 decemberében mutatta be különleges festését az egyik triplahetesén, így még annak is megvan a lehetősége, a „Spirit Of Hong Kong” fantázianevet viselő gépet is lencsevégre lehet majd kapni Zürichben.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A társaság összesen 51 darab Boeing 777-300ER típusú repülőgépet üzemeltet. (Fotó: Szalmási Szabolcs - AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A társaság összesen 51 darab Boeing 777-300ER típusú repülőgépet üzemeltet. (Fotó: Szalmási Szabolcs – AIRportal.hu)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!