A British Airways új szolgáltatással tervezi bővíteni első osztályának kínálatát: a légitársaság virtuális valóság technológiával működő fejhallgatós szemüvegeket tesztel több kiválasztott járaton 2019 végéig. 

Különleges utazási élményben lehet részük azoknak az utasoknak, akik a British Airways BA117-es járatának első osztályán utaznak, ugyanis a légitársaság virtuálisvalóság-szemüvegeket tesztel egészen 2019 végéig, a SkyLights nevű céggel együttműködve.

Az utasok a fejhallgatóval egybeépített eszközön keresztül nézhetnek játék- és dokumentumfilmeket, sorozatokat és utazással kapcsolatos programokat, 2D, 3D vagy 360 fokos panoráma formátumban. 

A British Airways első osztályán utazók körében a jövőben standard szolgáltatássá válhat a VR szemüveg (forrás: British Airways)

Terápiás programok közül is választhatnak az utasok, mint a meditáció vagy hangterápia, amelyeket kifejezetten a repüléstől való félelem enyhítésére terveztek.

“Mindig a legújabb technológiákat figyeljük, hogy fokozzuk az ügyfeleink utazási élményét a földön és levegőben egyaránt” – jelentette ki a British Airways fedélzeti termékeiért felelős vezetője.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Szerinte a virtuális valóság forradalmasíthatja a fedélzeti szórakoztatást, ezért nagy várakozással tekintenek arra, hogy utasaik tesztelhetik ezt az új, emlékezetes élményt nyújtó szolgáltatást.

A British Airways az első brit légitársaság, amely bevezetné a VR-technológiát járatain. Korábban írtunk az Air France és az Iberia hasonló kezdeményezéseiről.