Washington D.C.-be indít közvetlen járatot idei nyári menetrendjében a Brussels Airlines. A belga légitársaság a hét öt napján köti össze Brüsszelt az Amerikai Egyesült Államok fővárosával.

Június 18-án indítja első menetrendszerű járatát a Brussels Airport és Washington Dulles repülőtere között a belga nemzeti légitársaság. Az új útvonalon szélestörzsű Airbus A330-asok állnak szolgálatba. A business és turista osztállyal üzemelő gépek fedélzetét nemrég újította fel a vállalat.


A Brussels Airlines tavaly nyáron indította első transzatlanti járatát New York-ba. Az új járat indítását az amerikai fővárosba irányuló közvetlen repülőjárat iránti egyre növekvő keresletre alapozza a Star Alliance légiszövetséghez tartozó Brussels Airlines. Washington D.C. ugyanis az utas-mérőszám tekintetében a harmadik legfontosabb interkontinentális desztináció a Belgiumból utazók körében.

A Brussels Airlines Airbus A330-as típusa a menetrend szerint délután 17:30-kor száll fel Brüsszelből és helyi idő szerint este 20:15-kor landol Washingtonban. A visszajárat 22:25-kor startol és 12:10-kor érkezik meg Brüsszelbe.

Az Airbus A330-asok keddenként, csütörtökönként, péntekenként, szombatonként és vasárnaponként teszik meg a légitársaság tájékoztatása szerint oda és vissza is 8 óra 45 perces útvonalat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!