A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy három új útvonalat indít a Ben Gurion Nemzetközi Repülőtérről. A Wizz Air közleménye.

A litvániai Vilniusból és a lengyelországi Katowicéből október végén, míg Kolozsvárról november végén indul el a tel-avivi járat. A Wizz Air Vilniusból és Kolozsvárról kezdetben heti kétszer repül Izraelbe, Katowicéből pedig heti három járat indul. Jegyek már 39.99 eurótól (egy útra, beleértve az adókat) foglalhatók a wizzair.com oldalon.


„Fantasztikus, hogy ma három új útvonallal bővült a hálózatunk, így Izraelt két új országgal kötjük össze. A 2012 decemberében indult budapesti és bukaresti útvonalaink sikere alapján a vilniusi, a katowicei és a kolozsvári új szolgáltatással kapcsolatban is hasonló lelkesedésre számítunk a helyi utazóközönségtől. A Wizz Air alacsony árai ezeken az új úti célokon is nagyon népszerűek lesznek az Európába utazó izraeliek körében. Biztosak vagyunk abban, hogy Tel-Aviv is profitálni fog az egész évben ideérkező turisták létszámának növekedéséből. Jegyek már 39.99 eurótól* elérhetők az új útvonalakra a wizzair.com honlapon” – nyilatkozta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!