Két új desztinációval, Bolognával és Glasgow-val bővíti tovább Magyarországról elérhető útvonalhálózatát a Wizz Air. Az új útvonalak üzemeltetését június 5-én illetve 13-án kezdi meg a légitársaság heti két járattal. A média segítségével nemrég végzett közvélemény kutatások során Skócia vezette a magyar utasok kívánságlistáját, amikor a jövőbeli WIZZ útvonalakról kérdezték őket.

A Wizz Air Airbus A320-as repülőgépe. (Fotó: AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

A Wizz Air Airbus A320-as repülőgépe. (Fotó: AIRportal.hu)

A Wizz Air ezen felül növeli a járatsűrűséget két már meglévő útvonalon, június 7-től illetve 18-tól hetente eggyel több járat közlekedik majd Frankfurt Hahnba és Máltára.

Mindkét desztináció népszerű a magyar utasok körében, Németország leghíresebb borvidéke, amely Hahn mellett található, és Málta napsütötte tengerpartja több ezer látogatót vonz egész évben.

A Wizz Air jelenleg 42 útvonalat tesz elérhetővé Magyarországról 20 országba. Jegyek már foglalhatók a legújabb útvonalakra a wizzair.com oldalon, a viteldíjak 8 990 forintnál** kezdődnek.

A Wizz Air új útvonalai Budapestről
Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Megnövelt járatsűrűség már meglévő útvonalakon Budapestről
Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)


“Jó híreink vannak magyar utasaink számára, 2015 nyarától ugyanis két új útvonalat indítunk Budapestről Bolognába és Glasgow-ba, továbbá növeljük a járatsűrűséget két népszerű desztinációnkra, Frankfurt Hahnba és Máltára” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője.

„Egyre több vonzó úti célt kínálunk utasainknak. Reméljük, hogy örömmel fogadják majd az új, alacsony viteldíjú útvonalakat, és barátságos légiutas-kísérőink mihamarabb üdvözölhetik őket a következő Wizz Air járatukon!” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!