Budapesten találkoztak ma a Wizz Air nagykövetei, akik egy egynapos promóciós fotózás erejéig gyűltek össze a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. A tizenhat rendkívül csinos hölgyből, és egy úriemberből álló delegáció 8 különböző országból érkezett. A fotózást egy internetes szavazás előzte meg, mely arról döntött, hogy kik lehetnek az elkövetkezendő két évben a Wizz Air arcai. Az eseményen természetesen az AIRportal.hu két tudósítója is jelen volt.

A sajtó számára a találkozó reggel 9:15-kor volt a repülőtér érkezési szintjén. Kicsivel később megérkezett a légiutaskísérőkből álló delegáció, akikkel együtt a biztonsági ellenőrzés felé tereltek a szervezők. A gyors átvilágítás után közösen elsétáltunk a beszállítókapukhoz, majd onnan tovább buszoztunk az R227-es állóhelyig, ahol már várt minket a HA-LWS lajstromjelű Airbus A320-as.

Ezután a Wizz Air kommunikációs menedzsere felsorakoztatta a cég jövőbeli arcait a hajtóművek elé, majd megkezdődhetett a fotózás. A program igen jó hangulatban telt, fényképezőgépeinkbe nézve csupa elbűvölő mosollyal találkozhattunk az objektív másik végén.

A fotózás nemcsak a repülőgép előtt zajlott, hanem magán a fedélzeten is, ahol a légiutaskísérők rendkívül készségesen álltak a sajtó rendelkezésére: Interjúkat adtak, pózoltak a kamerának, és bárkivel nagyon szívesen elbeszélgettek. A programból a repülőgép pilótafülkéje sem maradhatott ki, így a két, erre az eseményre külön kiválasztott pilóta is elfoglalta a helyét és újból elkezdtek a villogni a vakuk.

Az eseményre nem véletlenül jelölték ki az egyik legújabb A320-ast. A vadonatúj repülőgép 2013. május 30-án csatlakozott a Wizz Air flottájához. Ez a gép már nem a régebbi típusú szárnyvégekkel (wingtip fence) van felszerelve, hanem az új Sharkletekkel, amelyek sokkal gazdaságosabb üzemeltetést biztosítanak a légitársaságok részére.

Miután mindenki befejezettnek tekintette a fotózást, a csapatot újból összegyűjtötte a busz, amely visszavitt a terminál elé, ahol sajnálatos módon el kellett búcsúzzunk a hölgyektől, ők ugyanis még délután is részt vettek egy fotózáson, ahol statisztákkal együtt mutatták be a Wizz Air fedélzetén történő kiszolgálást, az utasok üdvözlésétől kezdve az elbúcsúzás pillanatáig.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Wizz Air nagykövetei és a legszebb légiutaskísérők a légitársaság legújabb, Sharkletes Airbus A320-as repülőgépe előtt. A képre kattintva galéria nyílik! (Fotók: Rimóczi Roland, Tóth Máté – AIRportal.hu)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!