Nyilatkozatháború indulhat a két fapados között, miután a Wizz Air bejelentette, hogy a Ryanair vezérigazgatója szabadjegyet kap a Wizz Air bármely, a varsói Modlin repülőtérről induló 20 járatának egyikére, miután Michael O’Leary a sajtónak is megerősítette, hogy nem hagyja hidegen az utóbbi időben Varsóban tapasztalható bikini-láz. A Wizz Air ugyanis ingyen jegyet ígért mindenkinek, aki rózsaszín bikinit viselt, a versenytárs légitársaság vezérigazgatója pedig elpanaszolta, hogy akár ő is megjelenhetne bikiniben.

O’Learynek jól áll a rózsaszín, de bikiniben azért nem szeretnénék látni:

A közleményben a Wizz Air kommunikációs vezetője azt is megemlíti, hogy a Ryanair könnyen lemásolhatta a Wizz Air bikinis promócióját, ám az átlátható, alacsony árainkhoz és kedves csapatunkhoz foghatót nyújtani nem lesz ilyen egyszerű.

De valójában ki másol kit? Talán ez lényegtelen is, viszont a Wizz Air mit akarhatott elérni ezzel a közleményével? Várjuk olvasóink véleményét (a közlemény vágatlan szövege alább)!

A Wizz Air sajtóközleménye

A Wizz Air promócióját követi a Ryanair

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A RYANAIR VEZÉRIGAZGATÓJA SZABADJEGYET KAPOTT, MIVEL VARSÓBAN CSATLAKOZOTT A WIZZ AIR RÓZSASZÍN NAPJÁHOZ

A Wizz Air, Magyarország diszkont légitársasága bejelentette, hogy a Ryanair vezérigazgatója szabadjegyet kap a Wizz Air bármely, a varsói Modlin repülőtérről induló 20 járatának egyikére, miután Michael O’Leary a sajtónak is megerősítette, hogy nem hagyja hidegen az utóbbi időben Varsóban tapasztalható bikini-láz. Több száz lengyel utas ugyanis az elmúlt két héten kétszer is rózsaszín bikinibe öltözött a Wizz Air modlini repülőtéren való megjelenése alkalmából. A Wizz Air ugyanis ingyen jegyet ígért mindenkinek, aki ilyen bikini viselt, a versenytárs légitársaság vezérigazgatója pedig elpanaszolta, hogy akár ő is megjelenhetne bikiniben. A hírt a diszkont árakkal operáló Wizz Air örömmel fogadta, hiszen ezek szerint még a versenytársak is igényt tartanak a Wizz Air kedvező áraira és barátságos szolgáltatásaira. A szabadjegyet a Ryanair sajtótájékoztatója alatt a Wizz Air You Tube csillaga és a bikini program arca, Bart ajánlotta fel. Egyelőre nem tudni, hogy a szabadjegyet Michael O’Leary és a Ryanair mely járaton venné igénybe.

“Bár Michael O’Leary a Ryanair-tól messze nem olyan csinos, mint az a több száz varsói hölgy, aki rózsaszín bikiniben ünnepelte a Wizz Air kedvező árait, mivel válaszolt a bikinis kihívásunkra örömmel ajánlunk fel neki egy ingyenes utat bármely, a varsói Modlin repülőtérről induló izgalmas desztinációnkra.

A Ryanair könnyen lemásolhatta a Wizz Air bikinis promócióját, ám az átlátható, alacsony árainkhoz és kedves csapatunkhoz foghatót nyújtani nem lesz ilyen egyszerű. A verseny a fogyasztóknak kedvez és örömmel vesszük, hogy a Ryanair is megérkezett a modlin-i repülőtérre miután a Wizz Air elsőként hozta el az alacsony árakat Varsó új, diszkont repülőterére.

Az utasok most megbizonyosodhatnak arról, hogy a Wizz Air diszkont árai páratlanul átláthatók, hiszen valamennyi foglalási és adminisztrációs költség benne foglaltatik meghirdetett árainkban. Arra kérjük a Ryanair-t, hogy hasonlóképpen járjon el és úgy kínáljon valóban kedvező árakat, hogy a foglalás során ne merüljenek fel váratlan plusz költségek.

A varsói utasok a Wizz Air barátságos és segítőkész csapatának köszönhetően már megtapasztalhatták az igazi lengyel vendégszeretetet, ami egy újabb olyan Wizz Air különlegesség, amit érdemes a versenytársaink is átvenni. Sajnos a boltokban már nem maradt rózsaszín bikini, így a Ryanair kék bikini választott promóciójához. Ez is bizonyítja a Wizz Air akciójának népszerűségét, melynek keretében az utasok csapatostól érkeztek rózsaszínben a modlini repülőtérre, hogy ingyen utazhassanak a Wizz Airrel, ahol vidámság és barátságos csapat várja őket.” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs vezetője.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!