Újra indulnak a közkedvelt nyári járatok: Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb diszkont légitársasága bejelentette, hogy június 13-tól ismét elindítja népszerű nyári járatait Budapestről.

Korfura, Rodoszra, Krétára, Mallorcára heti egyszer, Burgaszba heti 4, Várnába pedig heti 3 alkalommal szállítja a Wizz Air utasait kedvenc tengerpartjaikra.

Az újraindított nyári utakra repülőjegyek már 15.990 Ft-tól (egy irányba, adókkal és illetékekkel együtt) megvásárolhatók a légitársaság weboldalán, wizzair.com vagy a 06 90 181 181 telefonszámon.

2009. március 29-től Madridba és Nápolyba is repülhetnek az utazók, valamit újra nyílnak a Budapest-Barcelona és Budapest-Oslo Torp útvonalak is.

2008-ban 825.000 utas választotta a Wizz Air-t Magyaroszágon, így az továbbra is az ország legdinamikusabban növekvő légitársasága. 2009 áprilisában a budapesti flotta egy új Airbus A320 típusú repülőgéppel bővül, az idei utasforgalom pedig várhatóan 30%-kal nő majd 2008-hoz kepest. Jelenleg a légitársaság kínálja a legtöbb diszkont útvonalat a magyar utazóközönségnek, amely 21 úticélból áll, ebből 7 tengerparti nyaralóhely.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!