A Wizz Air diszkont légitársaság visszatérítési opcióval bővíti a Wizz Flex szolgáltatást, tetszőleges alkalommal lehet módosítani a foglalás dátumát és idejét – közölte lapunkkal a légitársaság.

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu

Fotó: AIRportal.hu

Azon túl, hogy tetszőleges alkalommal módosíthatják a foglalás dátumát és idejét, valamint az úti célt, a WIZZ Flex megvásárlásával az utasoknak lehetőségük nyílik arra is, hogy foglalásuk értékét jóváírják WIZZ-számlájukon. Az összeget felhasználhatják a Wizz Air 450 járatának bármelyikére történő későbbi foglalás során.

A WIZZ Flex szolgáltatást megvásárló ügyfelek legkésőbb 3 órával a menetrend szerinti indulás előtt módosíthatják foglalásukat a wizzair.com oldalon. Az időpont- vagy járatmódosítási díjat nem kell kifizetni, az esetleges viteldíj-különbözetet azonban igen, amennyiben a módosított járatra szóló viteldíj magasabb.

George Michalopoulos, a Wizz Air kereskedelmi vezetője elmondta: „Örömmel bővítjük népszerű WIZZ Flex szolgáltatásunk előnyeinek körét, hiszen folyamatosan ügyfeleink élményének javításán dolgozunk.

Jelentős igény merült fel utasaink részéről egy olyan termék iránt, ami lehetővé teszi, hogy foglalásuk értékét jóváírják WIZZ-számlájukon abban az esetben, ha le kell mondaniuk a tervezett útjukat. A bővített WIZZ Flex pontosan ezt kínálja!”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.