A nyári utazási csúcsidőszak előtt újabb kényelmi szolgáltatással rukkolt elő a Budapest Airport az autóval érkező utasok és kísérőik számára. Az új, XXL méretű parkolót elsősorban a kisbusszal és nagyobb szabadidő autókkal, az ún. SUV-okkal érkező, például nagycsaládos utazók számára alakította ki a Budapest Airport.

Mostantól extra széles, XXL-es méretű parkolóhelyeket is választhatnak a Budapest Airport 2-es termináljára egyterűvel, minibusszal vagy szabadidő autóval érkező utasok az ún. Terminal Parkoló területén.

A Budapest Airport a parkoló áttervezésével 95 új, megnövelt méretű parkolóhelyet alakított ki, amiket a normál méretű autókkal megegyező áron lehet igénybe venni. Az XXL-es parkolóhelyek kiválóan alkalmasak például a nagycsaládosok vagy a sok poggyásszal érkező utasok igényeinek kiszolgálására, különösen, ha nagyobb járművel érkeznek a repülőtérre. Ily módon az utasok és a poggyász kirakodása kényelmesebbé és biztonságosabbá válik a nyári utazási csúcsidőszak idején. Emellett, az XXL-parkolóhelyek előre is foglalhatók az interneten a http://www.bud.hu weboldalon keresztül, ráadásul kedvezményes áron.

A Budapest Airport további 11 széles, kifejezetten az turistabuszok és a folyami hajókra érkező utasok buszai számára alakított ki megfelelő méretű parkolóhelyeket – közelebb a 2-es terminál épületéhez. Az új autóbuszos megállóhelyeket azért hozta létre a Budapest Airport, hogy csökkentse a potenciális zsúfoltságot a 2-es terminál előtti járdáknál a nagy nyári utazási szezonban és hogy bővítse a buszos parkolók kínálatát.

„Büszkén jelenthetem be az új XXL méretű parkolóhelyek és a speciális buszos parkolók átadását a forgalomnak – ezzel tovább emeljük a parkolóinkban a szolgáltatás színvonalát.” – jelentette ki Manel Moreno, a Budapest Airport közúti előtér szolgáltatások üzletágának vezetője. A szakember hozzátette: „Az új, szélesebb parkolók kialakításával szerettük volna még kényelmesebbé tenni a parkolást a repülőtérre érkező autós utasok számára. A célunk az, hogy a Budapest Airport a jövőben egyre jobb minőségű szolgáltatást nyújtson az utasoknak.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!