Médiaajánlat, hirdetésfeladás


Kérjük töltse ki az alábbi formot, 1 munkanapon belül elküldjük a kért ajánlatot, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot.

*  A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Az AIRportal.hu-rólAz AIRportal.hu Magyarország vezető légiközlekedési és légi-utazási magazinja, légiközlekedési szakma és a téma iránt érdeklődők elsődleges magyar nyelvű internetes hírforrása több mint 10 éve.

Az AIRportal.hu küldetése, hogy a légiközlekedés és légiutazás legfrissebb, legfontosabb, hazai és nemzetközi híreit a lehető legteljeskörűbben és szakmailag pontosan, magyar nyelven tegye elérhetővé olvasói számára és ezzel minél több magyar ember számára közel hozza a repülés, légiutazás csodálatos világát.

Az oldal széles körben ismert, minden hónapban száz-százötvenezer olvasó (egyedi látogató) látogatja. A lap olvasói a légiközlekedés, a polgári repülés és légi-utazás iránt kiemelten érdeklő internetezők, potenciális utazók, gyakori repülőutasok, légiközlekedési szakmában dolgozók (vagy olyanok akik karrierjüket ebben a szektorban képzelik el), iparági szakemberek és döntéshozók.

Az oldal cikkeit rendszeresen idézi a magyar média (TV-k, rádiócsatornák, hírportálok), mert a közölt információk szakmailag pontosak, hitelesek és az aktuális hírek az elsők között jelennek meg. Az AIRportal oldalai a Google keresőben a téma szempontjából legrelevánsabb kulcsszavakra keresve az első helyezéseken találhatók meg. Az AIRportal híreit és cikkeit az IMEDIA és az OBSERVER médiafigyelő ügynökségek is szemlézik, az iparági döntéshozók számára készített sajtófigyelőkben. Az AIRportal aktívan jelen van a közösségi médiában, az oldal Facebook kedvelőinek száma dinamikusan növekszik (aktuális szám a fejlécben).

Az oldalon kiemelkedő hatékonysággal hirdethető bármilyen légiközlekedéssel kapcsolatos b2c, b2b szolgáltatás vagy termék, repülőjegy ajánlatok, akciók, a repüléshez, repülős utazáshoz kapcsolódó kiegészítő, kényelmi szolgáltatások (pl. repülőtéri parkolás, transzfer szolgáltatás), légiközlekedési álláshirdetések, repülőtéri munkák, légiközlekedéssel kapcsolatos tanfolyamok, képzések, repülésrajongóknak, repülés iránt érdeklődőknek szóló programajánlók, szolgáltatások.

Partnereink, hirdetőink