Címlap Címkék S23 BUD

Címke: S23 BUD

A Budapest Airport (BUD) 2023-as nyári menetrendjével kapcsolatos híreink

Új útvonalak és újrainduló járatok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a 2023-as nyári menetrendben (S23).
A nyári menetrendi időszak március 26-tól október 28-ig tart 2023-ban. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér / Ferihegy nyári menetrendjével kapcsolatos hírek, információk:

Kilenc budapesti útvonalán növeli a járatok számát a Wizz Air

A megnövekedett kereslet miatt 9 útvonalán heti 14 járattal bővít, a Sarm es-Sejk-i indulását pedig néhány héttel előrébb hozta a diszkont légitársaság.

Két és fél hónapig Dortmund helyett Kölnbe repül a Wizz Air

Október 1. és december 17. között Budapestről a Köln-Bonn (CGN) repülőtérre közlekednek a diszkont légitársaság járatai Dortmund helyett.

Leállította budapesti járatait a román Air Connect

A regionális légitársaság törölte a Bukarest és Budapest közötti járatait, az egyik tulajdonos a napokban azt közölte, hogy kezdeményezte a cég fizetésképtelenné nyilvánítását.

Elindult az üzbég Qanot Sharq Taskent – Budapest járata

Augusztus 20-án, vasárnap hajnalban érkezett először Budapestre az üzbég Qanot Sharq Airbus A320-as repülőgépe, szeptembertől heti kettő, jövő januártól pedig három járat közlekedik Taskent és a magyar főváros között.

Taskent és Szamarkand is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

Augusztus végétől heti egy, ősztől kettő, jövőre már három járat közlekedik Budapest és Taskent között, az év végétől pedig a Wizz Air repül a szintén üzbegisztáni Szamarkandba.

Taskent és Budapest között indulnak járatok

Az üzbég közlekedési minisztérium közlése szerint a Qanot Sharq Airlines augusztus 20-tól repül majd a két főváros között Airbus A320-as repülőgépeivel.

Újabb romániai repülőtérről indul közvetlen járat Budapestre

A román Air Connect július 24-től minden bukaresti járatát áthelyezi a román főváros másodlagos légikikötőjébe, a Baneasa – Aurel Vlaicu Nemzetközi Repülőtérre.

Újra foglalhatók jegyek az Air China Peking és Budapest közötti járataira

Június 19. és október 28. között hetente két alkalommal közlekednek az Air China Airbus A330-200-as repülőgépei Peking és Budapest között.

Heti 31 járatot üzemeltet Budapestre nyáron a KLM

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban.

Járatsűrűséget növel és két célállomással bővít idén Budapesten a Wizz Air

Az egyik legjobban teljesítő európai légitársaság a Wizz Air, a legkevesebb járattörléssel, és tanulva a tavalyi nyár kihívásaiból, az idei szezonra nagyobb tartalékokkal készül - jelentette ki Váradi József.

Számos hosszútávú útvonalát újranyitja az Air France

A nyári menetrendben 89 ország 191 célállomása lesz elérhető a légitársaság hálózatán, több kínai útvonala újranyílik, Budapestre pedig napi három járata lesz.

Brassóból és Bukarestből tervez járatokat Budapestre a román Dan Air

A légitársaság június elejétől Bukarestből, június közepétől pedig Brassóból tervezi menetrend szerinti járatai elindítását egyebek mellett Budapestre is.

Számos útvonalán és Budapesten is bővít az Emirates

Június 1-től heti hétre növeli járatai számát Budapest és Dubaj között a légitársaság, a magyar utazók körében is népszerű célállomások felé bővít, és újabb útvonalakon állnak forgalomba az A380-asai.

Négy hétig szünetel a Wizz Air két budapesti útvonala

Március végétől közel egy hónapra eltűntek a foglalási rendszerekből a Wizz Air Budapest és Edinburgh, illetve Varsó közötti járatai, a légitársaság válasza szerint a hálózat optimalizálása miatt.

Mérsékelt terjeszkedést tervez idén a Qatar Airways

Az új repülőgépek átadásainak csúszása miatt visszafogottan bővíti útvonal-hálózatát a dohai légitársaság, Budapesten marad a napi járat A320-assal.

Erős forgalomra számít a nyári menetrendben a Budapest Airport

Dolgoznak az amerikai járatok visszatérésén, valamint ázsiai és afrikai hosszútávú útvonalak megnyitásán - mondta el Bogáts Balázs járatfejlesztési igazgató az AIRportal.hu-nak.

Változik az Air China Csungking és Budapest közötti menetrendje

Március 15-től a nyári menetrend végéig péntek este helyett szerda reggel érkeznek az Air China csungkingi járatai, a megszokott Airbus A330-as mellett a tervek szerint Boeing 787-9-esekkel.

A munkaerő hiánya miatt ritkítja nyári menetrendjét a Lufthansa

A német légitársaság 34 ezer járatot töröl március végétől október végéig, köztük budapestieket is, Amszterdamban pedig folytatódik az utasok számának korlátozása a legforgalmasabb napszakokban.

Heti három járattal tér vissza Budapestre az Air Baltic

A március végétől kezdődő nyári menetrendben hetente háromszor repül Riga és Budapest között az Air Baltic.

Június közepétől heti kétszer jön Budapestre a Kuwait Airways

A légitársaság A320neo gépei keddi és szombati napokon repülnek Kuvaitváros és Budapest között június közepétől szeptember végéig.

Már foglalhatók az Air Connect járatai Bukarestbe és Kolozsvárra

A román regionális startup-légitársaság március végétől elindítja budapesti járatait, hetente két-két alkalommal repül majd Bukarestből és Kolozsvárról.

Budapesti járatokat indítana a Kuwait Airways

A közel-keleti állam, Kuvait nemzeti légitársaságának elnöke több európai útvonal idei megnyitását kilátásba helyezte, köztük Budapestre is.

A Wizz Air 64 úti célra kínál járatokat Budapestről és Debrecenből nyáron

Két magyar bázisáról összesen 30 ország 64 repülőterére indít járatokat idén nyáron a Wizz Air, a budapesten állomásozó 12 repülőgép pedig júniustól egy újabb A321neóval egészül ki.

A Ryanair 56 útvonalat kínál Budapestről a nyári időszakban

A 2023-as nyári menetrendben nyolc ferihegyi bázisú géppel 56 útvonalat kínál a Ryanair a magyar fővárosból, heti több mint 500 járattal.

Isztambulba és Antalyába indít járatokat Magyarországról a Wizz Air

Budapestről március 31-től napi járat lesz Isztambul fő repterére, Antalyába pedig május 24-től heti három, emellett Debrecen és Antalya között június 10-től hetente kétszer repül a légitársaság.
Hirdetés
Translate »