A romániai Dan Air június elejétől Bukarestből, június közepétől pedig Brassóból tervezi menetrend szerinti járatai elindítását egyebek mellett Budapestre is.

A Boardingpass.ro oldal információi szerint a Dan Air hetente kétszer, keddenként és vasárnaponként repül majd Brassó és Budapest között.

A portál egy másik cikke azt is megszellőztette, hogy a légitársaság szintén júniustól a Bukarest (Otopeni) – Budapest útvonalon járatok indítását tervezi, ez hetente egy alkalommal, szombatonként közlekedne.

A járatokat 12 üzleti és 162 turista osztályú férőhellyel rendelkező Airbus A320-assal teljesíti majd a légitársaság.

A portál információi szerint a hivatalos bejelentés és a jegyértékesítés elindítása a közeljövőben várható.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Fotó: AIRportal.hu

A 2017 óta működő, hivatalosan Just Us Air nevű cég eddig személyzettel adta bérbe repülőgépeit más légitársaságoknak, most viszont saját, Dan Air márkanév alatt több menetrend szerinti járatot is indít.

Június közepétől Budapest mellett Barcelona, Brüsszel, London-Gatwick, Milánó-Linate, München, Nürnberg, Stuttgart is a tervezett útvonalak között szerepel Brassóból, Bukarestből pedig Barcelona, Bejrút, Berlin, Brüsszel, London-Gatwick, Milánó-Linate, München, Nürnberg, Róma-Fiumicino, Stuttgart és Tel-Aviv.

A légitársaság flottájában egy Airbus A319-es és három A320-as teljesít szolgálatot.