Visszaszámláló jelent meg a ronanair.com-on, a román air elnézést az új magyar légitársaság, a RonanAir weboldalán.

Valami furcsa érzés fogja el az embert, ahogy csak pörögnek, pörögnek a másodpercek... | © AIRportal.hu

Valami furcsa érzés fogja el az embert, ahogy csak pörögnek, pörögnek a másodpercek…

Egy biztos, hogy valami történni fog. Azt nem tudhatjuk, hogy a világ vége következik-e be pontosan 6 hét és 15 óra múlva, vagy a Sólyom hajtómű nélküli kiszuperált 737-ese érkezik újra villámlátogatásra Ferihegyre augusztus 1-jén, vagy akkor startol az új weboldal.

Még az is lehet, hogy az oldal hátterét adó repülőgépből, mely végtelenített fordulókat ír le, akkor fogy ki az üzemanyag, vagy Tibi atya ismét letiltja a saját Facebook oldalát egy napra.

A painttel rajzolt repülőgépfestések viszont eltűntek,
tehát egyet most biztosan megtudhatunk, hogy a cég (?) megbízott egy webmestert. A domain nevet Miandad Rahim nevű magánszemély regisztrálta és a név egy holland szerverre mutat. A weboldal html fejléce szerint az oldal szerzője Anjula Weeranayake.

Legutóbb június elején, a HVG cikke nyomán adtunk hírt a srí lankai tiszteletbeli magyar konzul kezdeményezéséről.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Azóta annyit sikerült megtudnunk az NKH-t bekebelező Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályától, hogy “A légitársaság AOC előzetes tájékoztató munkaanyagot adott be a hatósághoz, amelyben két ATR-72/500 légijármű üzembentartására tett szándéknyilatkozatot. A dokumentumban foglaltak nem egyenértékűek a hivatalos AOC (légijármű üzembentartási) engedély kérelem tartalmával. A munkaanyag felülvizsgálata folyamatban van, ha azt a hatóság elfogadhatónak találja, a légitársaság benyújthatja majd az AOC megszerzésére vonatkozó engedélykérelmét.

A Sólyom Airways story óta pedig azt már mindenki tudja, hogy az AOC megszerzése Magyarországon igen szigorú hazai és EU-s jogszabályi követelményekhez kötött, valamint az AOC nem elég a kereskedelmi üzemelés elindításához.

Ha bármilyen fejlemény történik az ügyben, ígérjük jelentkezünk, a böngészőnk egyik ablakában folyamatosan figyeljük a visszaszámlálót!

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!