A holland légitársaság a nyári menetrendi időszakban 7 százalékkal több ülőhelyet biztosít a tavalyi azonos időszakhoz képest, így a felkínált kapacitás csak minimálisan marad el a 2019-eshez képest.

A március 31-én induló és október 26-ig tartó idei nyári menetrendi időszakban a KLM több interkontinentális útvonalán is bővíti a járatok számát: Kuala Lumpuron keresztül Jakartába, Szingapúron keresztül Denpasarba, Tajpejbe, Hongkongba, továbbá Montreálba, Torontóba és Los Angelesbe is növekszik a kínálat. Észak-Amerikába a KLM több járatot közlekedtet majd nyáron, mint a járvány előtt.

A légitársaság korábban már újraindította az Amszterdam és Oszaka közti járatokat, és a nyári időszakban újra minden nap repül majd a holland főváros és Tokió-Narita között.

Fotó: AIRportal.hu

Április 1-jétől újra elérhető lesz Tel Aviv, Izrael fővárosába lárnakai megállóval legalább május 19-ig el lehet majd jutni, a további menetrendről az aktuális biztonsági helyzet függvényében dönt a vállalat.

A közép-európai régióban a holland légitársaság Krakkó, Gdansk, Boroszló és Prága felé is növeli a kapacitásokat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Budapestre péntek kivételével minden nap 5 járat lesz, pénteken három közlekedik az útvonalon.

Fotó: AIRportal.hu

Európában a KLM a skandináv térségre is fókuszál: Billund és Stavanger felé több járat közlekedik a nyáron. Az Egyesült Királyságban Edinburgh, Newcastle, Glasgow és Southampton elérése válik könnyebbé.

A téli után a nyári időszakban is megmarad a marseille-i összeköttetés, illetve naponta közlekednek járatok Amszterdam és Nizza között. Olaszországban Bologna, Firenze és Genova felé repül majd a tavalyinál gyakrabban a KLM.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!