Az izraeli nemzeti légitársaság a biztonsági szolgálatok és a repülőtéri hatóságok iránymutatásai szerint folytatja üzemelését az Izrael területét ért rakétatámadások ellenére, de rugalmas átfoglalási feltételeket biztosít a következő napokra.

Az EL AL Israel Airlines közleménye szerint az érintett utasoknak érdemes ellenőrizniük a járatuk státuszát a légitársaság weboldalán vagy ügyfélszolgálatánál.

A térségben kialakult helyzet miatt a légitársaság rugalmas és díjmentes átfoglalást biztosít azon utasainak, akik a következő napokon repülnének, és más dátumra vagy célállomásra váltanák át a jegyüket.

Amint arról az MTI beszámolt, az izraeli hadsereg és a gázai szélsőséges iszlamista szervezetek között hétfő este kezdődött rakétaháború, miután Jeruzsálemben összecsapások zajlottak le palesztinok és az izraeli biztonságiak között az iszlám vallás Mekka és Medina után harmadik legszentebb helyén, az Al-Aksza mecsetnél, a Templom-hegyen. Az intenzív harcok múlt éjjel is folytatódtak Izrael déli és középső részén, valamint a Gázai övezetben.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Bár a Gázából kilőtt rakéták 85-90 százalékát még a levegőben megsemmisítette az izraeli Vaskupola légvédelmi rendszer, éjszaka rövid időre leállították a tel-avivi Ben Gurion repülőtér forgalmát, egy oda tartó járat visszafordult Ciprusra.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!