Március végétől a British Airways és az Iberia által is használt Avios törzsutasprogramra áll át a Qatar Airways, meglévő tagjainak Qmiles-egyenlegét 1:1 arányban váltják be Avios-pontokra.

A Qatar Airways zökkenőmentes átállást ígér a Privilege Club törzsutasprogram tagjainak, akik ezentúl az Avios-egyenlegüket gyarapíthatják és költhetik, a meglévő Qmiles-egyenlegüket pedig automatikusan átváltják azonos értékben az Avios hivatalos fizetőeszközre.

A Privilege Club tagjainak az átállást követően szélesebb lehetőségek állnak majd rendelkezésre a törzsutasszintek és az Avios-pontok gyűjtésére, valamint a megszerzett egyenleg elköltésére.

Forrás: Qatar Airways

Az Avios programot az IAG-holding IAG Loyalty nevű vállalata menedzseli, és a csoporthoz tartozó British Airways, Iberia, Aer Lingus és Vueling légitársaságok is ezt a rendszert használják.

A tagok a repülés mellett utazási, szabadidős és pénzügyi szolgáltatások igénybevételekor, valamint a több mint 200 szerződött partnernél történő vásárláskor is gyarapíthatják egyenlegüket.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A program partnerei között számos ismert márka megtalálható, köztük az American Express, a Nectar pénzügyi szolgáltatók mellett az Avis Budget Group autóbérlős cég és a Marriott szállodalánc is.

Fotó: AIRportal.hu