Az amerikai Boeing repülőgépgyár nagyszabású ünnepség keretein belül adta át a Royal Jordanian első Boeing 787-8 Dreamliner repülőgépét, melyet a cég a járathálózat bővítésére fog használni.

„Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen nagyszerű gyártóval működhetünk együtt légitársaságunk fejlesztése során. Biztosak vagyunk abban, hogy a Boeing 787-es csúcstechnológiája az utasok tetszését is hamar elnyerik, így még kellemesebb lesz az utazás a Dreamlinrek fedélzetén.” – mondta el Nasser Lozi vezérigazgató.

Fotó: Boeing Company | © AIRportal.hu

Fotó: Boeing Company


A Royal Jordanian Boeing 787-es gépei egyenként 270 embert tudnak majd a fedélzetükre venni kétosztályos elrendezésben. Az üzleti osztályon 24 utas tud majd helyet foglalni, míg a turistaosztály 246 üléssel lesz felszerelve.

A közép, és hosszútávú útvonalak fejlesztéséhez a légitársaság összesen 11 darab Dreamlinert rendelt, melyek mindegyikét az AerCap lízingcégen keresztül bérlik majd.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az elsődleges desztinációk között európai, ázsiai és észak-amerikai városok szerepelnek majd, de hivatalos bejelentés még nem történt ezzel kapcsolatban.

Így készült a Royal Jordanian Boeing 787-8

Forrás: Royal Jordanian YouTube Channel

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!