Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója is magas szintű elismerést kapott a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségétől. Demján Sándor ügyvezető elnök javaslatára a MÜPÁ-ban rendezett ünnepségen átvehette az „Év Vállalkozója” díjat.

Az elismerést hagyományosan minden év december 5-én, a Vállalkozók Napján adják át, odaítéléséről pedig a VOSZ elnöksége dönt.

A díjat nemcsak nagyvállalatok vezetői, hanem kis- és középvállalkozások irányítói is megkapják a szakterületükön végzett kiemelkedő teljesítmény elismeréseként.

Az idei évben a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a VOSZ Demján Sándor ügyvezető elnök személyes javaslatára a Budapest Airport vezérigazgatóját az „Év Vállalkozója” díjban részesítette. A rangos elismerést – a hagyományoknak megfelelően – ünnepélyes keretek között Dr. Varga Mihály, nemzetgazdasági miniszter adta át a Budapest Airport vezetőjének a Művészetek Palotájában rendezett gálán.

A Budapest Airport az elmúlt években nemcsak hogy átvészelte a bázis légitársaság elvesztését, a súlyos pénzügyi válság ellenére is megvalósította mintegy 330 millió eurós beruházási programját, hanem megfelelően stabilizálta pénzügyi helyzetét és az idén várhatóan rekordforgalmú évet zárhat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Jost Lammers a díj átvételekor ezt hangsúlyozta: „Úgy gondolom, hogy a díj nem elsősorban a személyemnek, hanem a Budapest Airport valamennyi munkatársának, légitársasági- és földi partnercégeinknek szól, hiszen az eredményeket is közösen értük el. Az idei, várhatóan rekordforgalmú évben sikerült tovább erősítenünk Magyarország pozícióit a nemzetközi idegenforgalomban, hozzájárulhattunk a magyar gazdaság fejlődéséhez. Továbbra is az a célunk, hogy Budapest a régió legdinamikusabban fejlődő repülőtere legyen, korszerű, valódi utazási élményt jelentő szolgáltatásokkal.”

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!