Új szolgáltató végzi áprilistól az utasok feladott poggyászainak fóliázását a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Az Excess Baggage Company-t tenderen választotta ki a Budapest Airport – közölte lapunkkal a reptérüzemeltető. 

Április első napjai óta új bőröndfóliázó gépek jelentek meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2A és 2B terminálján, az indulási szinten.

Forrás: Budapest Airport

A jelentős nemzetközi háttérrel és tapasztalattal rendelkező Excess Baggage vállalat eszközei és munkatársai a feladott csomagok nagyobb biztonsága érdekében kínálják szolgáltatásukat az utasoknak.

Az Excess Baggage – miközben megőrizte a korábbi egyszerű fóliázás 2 500 forintos árszintjét – néhány új szolgáltatást is kínál. Így például a feladott és befóliázott poggyászokra ott a helyszínen lehet kiegészítő biztosítást is kötni.

Ezen felül a cég munkatársaitól a jövőben akár új bőröndöt is lehet vásárolni, vagy a külföldiek számára magyarországi SIM-kártyát is értékesítenek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Excess Baggage eddig elsősorban Nyugat-Európában volt jelen, közép-európai terjeszkedésének első állomása a budapesti repülőtér.

Amint arról korábban beszámoltunk, a szolgáltatást eddig végző olasz gyökerű Truestar-csoport azt fontolgatta, hogy beperli a Budapest Airportot, mert úgy érezték, hogy nem fair módon veszítették el a helyüket a reptéren.