A jövő év elején a Skyteam tagjává válik a Virgin Atlantic, ezzel az első és egyetlen brit résztvevője lesz a légiszövetségnek, amelynek hálózata így számos transzatlanti útvonallal bővül a londoni Heathrow és a manchesteri repülőtérről.

A Virgin Atlantic már korábban széles körű partneri kapcsolatokat alakított ki a Skyteam meghatározó tagjaival, a Delta Air Lines-szal és az Air France–KLM-mel, amelyekkel számos útvonalon üzemel együttműködésben.

A csatlakozással a Virgin Atlantic Flying Club Silver és Gold tagjai a Sky Priority márkanév alatt számos Elite és Elite Plus tagsági előnyöket kapnak, például elsőbbséget élveznek az utasfelvételnél, a poggyászkezelésnél és a beszállításnál.

A Virgin Atlantic törzsutasai emellett lehetőséget kapnak majd a mérföldek gyűjtésére és beváltására a taglégitársaságok járatain, valamint hozzáférhetnek a Skyteam globális útvonalhálózathoz, ahol egységes szolgáltatásokat és zökkenőmentes utazási lehetőségeket élvezhetnek, a tervek szerint már jövő év elejétől.

Forrás: Skyteam
A cikk a hirdetés alatt folytatódik.